Foto: Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy laat zich van onverwachte kant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy heeft zich op haar Instagram van een onverwachte kant laten zien. De verslaggeefster had tussen haar serieuze werk door even de tijd om lekker los te gaan op de Haagse kerstmarkt….

Op de Haagse kerstmarkt weet Marleen zich prima te vermaken met haar collega’s. In haar programma Rondje Binnenhof, loopt ze met haar collega verslaggevers een rondje om het Binnenhof om de laatste politieke stand van zaken te bespreken. Maar nu de kerst er weer aan komt is het natuurlijk ook leuk om deze markt te laten zien.

Marleen de Rooy en de mannen van de NOS

De journaliste weet als politiekverslaggeefster natuurlijk als geen ander wat er allemaal speelt in Den Haag. Marleen de Rooy was tot een tijdje terug nog redelijk onbekend, maar sinds ze het gezicht is van het wekelijkse online programma Rondje Binnenhof, is dat heel anders gesteld. Op YouTube heeft de journaliste zichzelf neergezet als een van de belangrijkste gezichten in politiek Den Haag. Vergezeld door haar twee medecollega’s, Gerri Eickhof en Xander van der Wulp, vertelt ze wekelijks in geur en kleur over de belangrijkste gebeurtenissen in politiek Den Haag. Dat doen ze nu volledig in feestelijke sferen.

Het hoogtepunt van Den Haag

Marleen is het hoogtepunt van journalistiek Den Haag. Na haar master in Journalistiek in Londen te hebben afgerond, is Marleen aan de slag gegaan bij het Financieel Dagblad. Al gauw kwam de knappe brunette erachter dat de financiële wereld niet helemaal haar plek was en dat het politieke gebeuren in Den Haag haar beter paste. Een gouden zet, want inmiddels heeft de knappe brunette een hele kast aan primeurs thuis staan.

Journalistieke krachtpatser

De knapperd was in 2018 bijvoorbeeld de eerste journalist die de uitgelekte Miljoenennota te pakken kreeg, nadat Frits Westerink in 2004 voor het eerst met dit ‘spelletje’ was begonnen. De knappe brunette krijgt dan ook vaak iets doorgespeeld van haar anonieme bronnen. Deze ‘vogeltjes’ fluisteren haar dan de meest spannende verhalen in die eigenlijk geheim hadden moeten blijven. De herkomst van haar informatie blijft dan ook meestal geheim. Typisch voor iedere doorgewinterde professional onthult ze haar bronnen zelden, zoals de beeldschone Marleen zichzelf ook mag noemen. De Rooy is vaardig in het bewaren van geheimen. Bovendien, dankzij haar slimme strategieën, weet ze altijd extra bevestiging te vinden voor de informatie die ze verkrijgt, en ontrafelt ze steevast de waarheid. Marleen is dan ook een journalistieke krachtpatser die vastberaden is om haar doelen te bereiken.

Een ‘Birthday Kiss’ van Pharrell Williams

Op een van haar reisjes kreeg Marleen zelfs een verjaardag kusje van niemand minder dan Pharrell Williams. Aan de Instagram-post van de beeldschone brunette af te lezen werd ze toen 28 en daar hoort natuurlijk een goede smakkerd bij, dacht Pharrell Williams, die de knapperd van een Marleen natuurlijk niet zomaar zou kunnen laten ontlopen. Vol trots deelde ze dan ook een foto van het gehele gebeuren op haar Instagram-pagina om de wereld eens goed te laten zien van wie ze nu toch weer een kusje heeft gekregen.

Marleens Instagram-pagina

Benieuwd geworden naar het drukke leven van deze journaliste? Neem dan zeker eens een kijkje op haar Instagrampagina @Marleen De Rooy

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.