Foto: Piepkleine Sylvie Meis verdwijnt bijna in enorm kledingstuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sylvie Meis heeft het dik voor elkaar in Duitsland. Ook in Nederland is de presentatrice, actrice en het model nog steeds een hit. Recentelijk postte Sylvie een foto die erg opviel: ze droeg een paar enorm lompe laarzen. Geschikt voor vrouwen van normaal formaat, maar de piepkleine Sylvie verzuipt bijna in deze stevige stappers!

Schöne Dame Sylvie Meis met laarzen op foto

Sylvie Meis deelt op Instagram veel knappe plaatjes van zichzelf met haar volgers. Het ene moment een spiegelselfie, dan een foto met haar zoon Damian van der Vaart (die ze samen opvoed met voetballer Rafael van der Vaart) of dan weer een promofoto van een nieuw programma waarin Sylvie te zien zal zijn. Ze timmert aardig aan de weg in Hamburg, Duitsland en spreekt ondertussen ook sehr gut Duits. Maar de oorspronkelijk uit Nederland afkomstige dame blijft in Nederland hoge ogen gooien met haar glamoureuze foto’s.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis staat bijna in brand met ingewikkeld jurkje

Waar is Silvie Meis nou?

Op haar Instagram is te zien dat Sylvie Meis te gast was bij Bild. Dat is een Duitse nieuwsshow waar met gasten gepraat wordt over actueel nieuws. Sylvie Meis had een leuke outfit uit de kast getrokken voordat ze op video verscheen en postte daar een kiekje van op Instagram. Maar met haar 1.58 meter lang was Sylvie nauwelijks te zien op de foto. Ze werd totaal overschaduwd door de enorme leren laarzen die ze droeg. De laarzen, die gemaakt lijken te zijn van krokodillenleer, komen net niet boven haar knieën uit. Ze verdwijnt bijna in de schoen! De hak die onder deze mega schoenen zit kan ze best hebben met haar lengte, maar het model maakt haar gelijk weer heel erg kort. Dit is een typisch voorbeeld van een modeblunder door onze Sylvie.

Sylvie is modeontwerpster in de dop

Sylvie heeft normaal gesproken best verstand van mode. Ze draagt genoeg interessante kledingstukken waar menig mens naar omkijkt. De mediapersoonlijkheid heeft zelf ook wat dingen opgezet als de ondernemer die ze is. Zo heeft Sylvie in 2016 een eigen kledinglijn opgezet en heeft ze in samenwerking met merken veel collecties uitgebracht. Ze was onder andere lange tijd het gezicht van de Hunkemöller en recentelijk had Sylvie nog een nachtkledinglijn in samenwerking met de Aldi. Deze heeft de supermarkt weer op de kaart gezet en maakt dat deze keten allang niet meer suf is.

Sylvie is getrouwd met Niclas Castello

Naast de familie- en werkgerelateerde afbeeldingen op Sylvie’s Instagram is daar ook haar grote liefde Niclas Castello te vinden. Castello is wereldberoemd kunstenaar en daarmee ook miljonair geworden. Vanwege het gegeven dat deze man ook weer een bekende is van velen wordt Sylvie Meis vaak gezien als een golddigger. Ze zou alleen maar oog hebben voor rijke mannen als het aankomt op relaties. Onlangs vierde het stel nog Valentijnsdag en ze zijn sinds 2020 ook officieel getrouwd. De liefde is te voelen want Sylvie wijdt vaak meerdere Instagram posts aan haar liefje en iedereen mag weten dat zij samen zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!