Foto: Sylvie Meis staat bijna in brand met ingewikkeld jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis trekt flink wat aandacht met haar nieuwste, ingewikkelde jurk. Daarmee vliegt ze gewoon bijna in brand. 

Presentatrice Sylvie Meis trekt flink de aandacht met haar nieuwste jurk. Want hoewel hij wat ingewikkeld oogt, letterlijk in dit geval, weet hij toch wel aardig op te vallen. Maar Sylvie moet wel een beetje uitkijken waar ze staat, want voor je het weet vliegt ze in de brand met dat haardvuurtje achter haar. Maar  Sylvie staat over het algemeen bekend als een verstandige dame, die wel weet wat ze doet. Dus daar hoeft ze zich geen zorgen om te maken. Natuurlijk weet Sylvie precies welk jurkje het beste scoort bij haar volgers, dus je kan er vanuit gaan dat de foto van tevoren helemaal is uitgedacht.

Lees ook: Sylvie Meis schokt volgers met nooit eerder vertoonde foto
Sylvie Meis blijft een van de mooiste vrouwen van Nederland

Hoewel Sylvie tegenwoordig wel meer in het buitenland werkt, blijft ze natuurlijk een Nederlandse schone. En dat bewijst ze keer op keer weer met haar buitengewoon leuke en mooie foto’s. Zoals je op de foto hierboven kan zien, is Sylvie een ongelooflijk knappe verschijning. Ze heeft een van de beste figuren van Nederland en dat figuur deelt ze maal wat graag met haar volgers. Die overladen haar namelijk bij elke foto met enorme complimenten. Het is dan ook niet heel gek dat Sylvie door veel mannen gezien wordt als de ultieme vrouw. Ze heeft namelijk een van de beste lichamen van Nederland, heeft een geweldig karakter en is niet op haar mondje gevallen. Je kan best wel een heel goed gesprek hebben met Sylvie, wat voor veel mannen nog steeds wel erg belangrijk is. Sylvie tikt dus alle boxjes aan en weet zichzelf daarmee te kronen tot meest aantrekkelijke vrouw van Nederland.

De romantische look van Sylvie Meis zie je op deze foto

Sylvie kan dus enorm aantrekkelijk zijn, maar wat dacht je van elegant? Sylvie weet ook wel hoe ze zichzelf erg charmant moet presenteren. Dat is erg handig als ze bijvoorbeeld naar een chic diner moet of ergens een keer een belangrijke afspraak heeft. Ook tijdens haar dagelijks leven kan die kwaliteit erg goed van pas komen. Wanneer Sylvie namelijk een romantisch avondje heeft, moet ze er natuurlijk wel erg goed uit zien. Sylvie heeft lang gewerkt aan de ultieme romantische look, maar ze heeft hem toch echt te pakken. En die look combineert vurige, rode lippenstift met een spannend, zwart jurkje. Het geheel is ronduit betoverend te noemen. Sylvie heeft er nog maar zelden zo verleidelijk uit gezien. Je kan toch geen ‘nee’ meer zeggen als Sylvie in zo’n outfit voor je deur verschijnt? Outfits als deze zijn de reden dat Sylvie wordt gezien als een gevaarlijke mannenverslinder. Ze laat met haar spannende pakjes geen spaan heel van de mannen in haar leven. Maar die vinden dat stiekem helemaal niet erg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!