Foto: Golddigger Sylvie Meis staart naar glimmende kubus van haar man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis wordt er al jaren van beschuldigd dat ze een golddigger is. Maar sinds deze foto is er eindelijk bewijs voor. 

Al jaren wordt presentatrice Sylvie Meis uitgemaakt voor golddigger. Mensen zijn er heilig van overtuigd dat de enige reden dat ze bij haar man blijft, zijn geld is. Dat Sylvie zelf genoeg geld op de bankrekening heeft staan vergeten ze dan voor het gemak even. Maar deze foto bewijst dat Sylvie wel degelijk een golddigger is. Haar man heeft namelijk een kunstwerk gemaakt in de vorm van een massief vierkant blok goud. En Sylvie weet dat te bewonderen. Misschien dat Sylvie sinds vandaag toch een klein beetje achter het goud van haar man aan zit.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis blijft ondanks Duitse invloeden een beeldschone vrouw

Zelfs naast gouden kubus is Sylvie nog steeds het mooiste op de foto

Zelfs als je Sylvie naast een gouden kubus plaatst is ze het meeste mooie wat je op de foto kan zetten. Ze schittert namelijk meer dan al dat goud bij elkaar. En hoewel de gouden kubus een waarde heeft van 11,7 miljoen is Sylvie nog steeds het mooiste wat er op de foto staat. Zelfs naast een letterlijk blok goud straalt Sylvie nog het hardst. Met haar verleidelijke lach en prachtige is Sylvie een mooier kunstvoorwerp dan zo’n kubus ooit zal zijn. Ondanks dat is Sylvie wel ongelooflijk trots op haar man, die flink wat aandacht binnen weet te halen met zijn kunstvoorwerp. Al gaat de aandacht van de media toch meer naar het knappe gezicht van Sylvie. Dat is ook niet zo gek. Sylvie blijft een enorm aantrekkelijke vrouw om naar te kijken. En zo’n kubus heb je na vijf minuten wel weer gezien. Maar Sylvie, daar kan je als het moet uren naar blijven kijken zonder dat het gaat vervelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.