Foto: Olcay Gulsen staat voor paal met hysterische zonnebril

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen denkt zelf altijd erg modebewust te zijn. Toch slaat Olcay nu de plank volledig mis met een wel erg hysterische zonnebril op haar hoofd.

Olcay Gulsen met belachelijke zonnebril

Vroeger was Olcay Gulsen het hoofd van haar eigen kledingmerk Super Trash. Helaas voor Olcay ging het bedrijf volledig failliet. Toch kan Olcay het nu heel wat jaren later niet laten om weer wat kleding en accessoires te ontwerpen en verkopen. Eigenlijk is Olcay ondertussen meer een tv-persoonlijkheid geworden. Zo is onderstaand filmpje een en al hysterie. Te beginnen met Olcay die erg bekakt Engels ’thank you’ zegt tegen iedereen die reactie geeft over haar huidverzorgingsproducten. Vervolgens gaat Olcay verder over dat ze een meeting heeft gehad over eigen ontworpen zonnebrillen. De brunette draagt een werkelijk waar gigantische zonnebril, die bijna heel Olcay haar hoofd bedekt. Daarbij steekt het ding ook nog eens heel erg uit en heeft opvallende kleuren. Veel hysterischer kan het niet en het wordt maar de vraag of mensen dit serieus willen kopen.

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen totaal hysterisch in zwart topje

Olcay Gulsen speelt spannend spel met vriend

Het lijkt erop dat Olcay Gulsen een enorm zware ochtend heeft gehad. Dit kwam niet door een hoofdpijntje van haar grote zonnebril maar door haar vriend Ruud de Wild. Blijkbaar is Olcay het gewend om elke ochtend een kopje koffie in bed te krijgen. Toch ging het nu een keer niet zo makkelijk want vriend Ruud de Wild besluit dat Olcay eens een beetje moeite moet gaan doen voor haar ochtend koffie. Zo begint Ruud over of Olcay vijftig euro voor hem heeft, een beetje veel voor een kopje koffie maar goed. Vervolgens zet hij een grote plank op het bed en pakt een aantal kopjes en een koffie erbij. Olcay moet raden onder welk kopje het cupje zit. Hier stribbelt Olcay nogal tegen maar Ruud zegt stellig dat hij op deze manier een beetje spanning in hun relatie houd. Als Olcay het niet goed raad dan krijgt ze geen koffie.

Olcay Gulsen krijgt toch wel wat ze wil

Helaas voor Olcay Gulsen is ze niet zo heel goed in deze spelletjes op de vroege ochtend. De eerste keer dat Ruud de Wild de kopjes draait om voor Olcay te raden waar het cupje onder zit is de brunette te druk met filmen en het moet overnieuw. Vervolgens raad Olcay ook nog eens fout.. Eigenlijk zou Olcay dus geen kopje koffie krijgen maar Ruud is te lief voor zijn vriendin. Of Olcay heeft gewoon de broek aan in de relatie. Uiteindelijk krijgt ze dus haar koffie en Ruud benadrukt nog even hoe spannend het wel niet was.

Olcay Gulsen als jonge vrouw

Op het moment ziet Olcay Gulsen er nog steeds heel goed uit voor haar leeftijd. Je zou de brunette geen tweeënveertig jaar geven maar het is toch echt waar. Toch besluit Olcay om een foto uit haar jeugd te delen met haar volgers. Zo moest Olcay foto’s zoeken voor een tv-programma en stuitte ze op onderstaand portret. Olcay is hier nog maar twaalf jaar, maar ziet er al heel erg volwassen uit voor haar leeftijd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...