Foto: Olcay Gulsen totaal hysterisch in zwart topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen heeft een nieuwe video geplaatst waarin ze helemaal hysterisch wordt. Waar komt dit bizarre gedrag vandaan?

Olcay Gulsen vind zichzelf erg grappig op sociale media. Voor haar eigen make-up lijn komt er een nieuw product uit. Dit laat ze weten op een wel hele hysterische manier. Ze vind zelf dat mensen altijd overdreven enthousiast reageren wanneer ze iets nieuws lanceren. Nu doet ze hier zelf ook aan mee op een grappige manier. Met haar mooi zwart topje staat ze op en neer te schudden. Haar nieuwe product wordt deze week gelanceerd, vandaar dat ze snel nog even flink de aandacht probeert te trekken. Of deze hysterische actie gaat werken is nog maar de vraag…

 

Olcay Gulsen laat haar dames vrij

De prachtige Olcay laat haar volgers weer genieten. Waar sommige vrouwen juist zo min mogelijk van zichzelf willen laten zien, is Olcay hier niet bang voor. Met een prachtig lichaam als haar hoeft ze ook niet verlegen te zijn. In een prachtige open jurk staat Olcay te poseren voor de foto. Toch lijkt het aan haar gezicht af te lezen dat ze het nog wel een beetje ongemakkelijk vind. Het is ook voor Olcay nieuw om zich zo te laten gaan. De prachtige dame laat haar eigen ‘dames’ dan ook vrij in deze fotoshoot. Haar eigen volgers zijn door het dolle heen. Olcay Gulsen krijgt dan ook alleen maar complimentjes, en terecht!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Olcay Gulsen heeft geen slimme uitspraken over koningin Elizabeth

Koningin Elizabeth is net overleden en Olcay heeft niet zulke slimme uitspraken over de koningin. Olcay Gulsen was te gast bij het programma Khalid & Sophie. Op sociale media zijn er dan ook veel boze reacties te lezen over haar uitspraken. Olcay Gulsen heeft namelijk gezegd “Ik heb Elizabeth altijd een ijskoude vrouw gevonden”. Dit terwijl de koningin net is overleden en dus letterlijk ijskoud is. Blijkbaar vraagt Olcay Gulsen zich ook af waarom de koningin zo populair is. Mensen op sociale media vinden dit dan ook een ‘überdomme’ vraag. Olcay Gulsen heeft zichzelf dan ook niet populair gemaakt met haar uitspraken bij het programma Khalid & Sophie.

Olcay Gulsen zet zich in tegen geweld tegen vrouwen

Met haar bedrijf zet Olcay zich in tegen geweld tegen vrouwen. Ze is nu partner met UNWomen geworden. Ze gaat een speciaal product lanceren om hiermee aandacht te creëren voor dit probleem. Mensen op sociale media hebben veel kritiek op Olcay, maar op de achtergrond is ze goed bezig om zichzelf in te zetten voor maatschappelijke problemen. Ze is dan ook persoonlijk ambassadeur voor UNWomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Blond model Lisa Groothuijzen kleedt zich om voor de camera

Blondine Lisa Groothuijzen laat niks aan de verbeelding over terwijl ze zich omkleed voor de camera..

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.