Foto: Nikkie Plessen laat lijf zien in strakste pakje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen deelt op de valreep nog een stel kerst-achtige kiekjes via Instagram. De blondine sloot deze feestelijke periode af in een strak jurkje waar je ú tegen zegt!

Nikkie Plessen heeft een spannende Kerstmis achter de rug! Tenminste, als we de foto’s op haar Instagram moeten geloven dan. De blondine poseert meerdere keren in één van de meest outfits die we tot nu toe hebben gezien van Nikkie. Wat natuurlijk leidt tot grote vreugde bij het grote Instagram-publiek van de modeontwerpster. Het beloofde nog een wilde nacht te worden..

Nikkie Plessen toont lijf tijdens Tweede Kerstdag

Nu kerst weer is afgelopen, krijgen we natuurlijk van iedereen de hoognodige Kerstkiekjes te zien. Elke bn’er en influencer deelt via hun sociale media wel foto’s van hun tijd tijdens de feestdagen, en Nikkie Plessen kan dan natuurlijk niet achter blijven. De blonde modeontwerpster deelt via Instagram verschillende kiekjes van haarzelf die verleidelijk de trap afloopt. Maar wat nóg verleidelijker is, is toch écht de outfit van Nikkie. De blondine draagt een knalblauwe jurk, waarin haar lijf prachtig naar voren komt. Deze jurk zal wel weer van haar eigen merk zijn, want Nikkie lijkt niks anders te dragen. Nou, als haar eigen merk dit soort kleding produceert hoeft ze ook niks anders meer te dragen! Verschillende kiekjes van de gezellige avond volgen en het beloofde nog een lange, wilde nacht te worden voor Nikkie Plessen. We zien zelfs dat de blondine aan de oesters zat. Zou ze dit bewust doen, om het libido naar het plafond te laten stijgen? De blondine weet in ieder geval goed wat ze doet, en besluit dan ook af te sluiten met één laatste parel, lopend van de trap af in dezelfde strakke jurk. Merry Christmas!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen poseert met benen wijd in latex pakje

Nikkie Plessen beleeft nóg een Kerstavond

Nikkie Plessen is kennelijk een dame die ontzettend van de feestdagen geniet. Dat bewijst de blondine wederom opnieuw met een nieuwe post op Instagram. Dit keer is het gezinnetje Plessen wéér Kerst aan het vieren. Wat natuurlijk logisch is, aangezien het feest 3 dagen duurt. Dit keer zit Nikkie lekker in een restaurant, samen met haar kinderen en partner Ruben Bontekoe. De 4 zijn niet zomaar ergens, ze bevinden zich namelijk in Dubai! En speciaal voor deze gelegenheid, moesten natuurlijk wat foto’s geschoten worden. Het beloofde nog een uiterst avond te worden tussen het koppel, aan de foto’s te zien. De blondine besloot namelijk wederom om zo mogelijk gekleed te gaan voor deze speciale gelegenheid. Dit keer droeg Nikkie een glitterjurk. Maar dan ook écht glitter. Deze outfit is nog nét niet oogverblindend. Maar hoe dan ook kijkt men er graag naar, want Nikkie Plessen haar lijf zit onder de jurk, en dat mag natuurlijk niet gemist worden. En dat wordt het dan ook niet!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen gooit benen open op barkrukje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...