Foto: Nikkie Plessen gooit benen open op barkrukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen verkoopt vooral elegante kledingstukken met haar eigen kledingmerk. Dat ze zo haar benen open gooit is een schrok voor haar volgers.

Nikkie Plessen vraagt aan haar volgers wat ze aan moet doen. Dit doet ze alleen wel op een hele verleidelijke manier. Met haar benen open zit ze op een barkrukje. De prachtige blondine weet precies hoe ze haar volgers moet verwennen. Haar volgers gaan nu zeker stemmen hoe Nikkie Plessen zich moet kleden.

Nikkie Plessen vraagt volgers wat ze aan moet trekken

Nikkie Plessen is een echte modefanaat. Met haar enorm succesvolle kledingmerk NIKKIE is ze een van de bekendste modeontwerpsters van ons kikkerlandje. Door haar goed lopend bedrijf heeft ze ook een flinke achterban. Deze achterban vraagt ze nu dus ook om hun mening. De knappe blondine weet namelijk niet precies wat ze aan moet trekken. Ze vraagt aan haar volgers of ze wel of geen sjaal om moet doen. Met haar benen wijd zit ze op een barkruk. Voor de volgers die dit aan zich voorbij wilde laten gaan blijven nu even hangen. Je ziet namelijk niet elke dag Nikkie Plessen met haar beentjes open. De knappe modeontwerpster ziet er met haar hoge laarzen weer lekker verleidelijk uit. Doordat ze op het barkrukje zit kan je bijna onder haar jurkje kijken. Haar volgers worden zeker verwend!

Nikkie Plessen is bezig met uitbreiden

Het modemerk NIKKIE loopt zo goed dat ze een tweede winkel gaat openen in Arnhem. De prachtige Nikkie Plessen is super trots dat ze zo ver is gekomen. Wie naar de opening van de winkel komt kan rekenen op een paar verrassingen. De knappe modeontwerpster komt namelijk zelf ook naar de winkel. En iedereen die naar de opening komt krijgt ook nog eens een gratis make-up touch-up en een gratis extra volume mascara. Op deze manier komt de echte onderneemster naar boven bij Nikkie Plessen. Door deze aanbiedingen en alles zelf te promoten hoopt ze genoeg klanten naar de winkel toe te lokken. Als de knappe blondine met haar benen wijd gaat zitten komen er in ieder geval genoeg klanten. Nikkie weet dus wat er haar te doen staat.

Nikkie Plessen geeft inkijkje in nieuwe NIKKIE winkel

Nikkie Plessen heeft dus een nieuwe NIKKIE winkel geopend in Arnhem. Met dit filmpje laat ze zien hoe succesvol de dag was. Veel mensen wilden even een kijkje nemen in de winkel. Naast dat ze een kijkje kwamen nemen, wilden er ook genoeg klanten even op de foto met de prachtige blondine. Ze laat via Instagram weten dat het een topdag was. “Het was onwijs gezellig vandaag tijdens de opening van onze tweede N BEAUTY & N HOME STORE” laat Nikkie Plessen weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!