Foto: Nikkie Plessen poseert met benen wijd in latex pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen deelt een uitdagende foto via Instagram. De blondine spreidt haar benen in een strak latex pakje..

Nikkie Plessen is weer lekker actief op Instagram! De modeontwerpster houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van haar bezigheden en zorgt er dan ook goed voor dat haar eigen kledinglijn gepromoot wordt. Zo ook nu weer, waar de blondine poseert in haar eigen kleding. Het is duidelijk dat haar mode even over een andere boeg gegooid wordt, want zó zagen we het nooit van tevoren. Nikkie spreidt zowaar haar benen in een strak latex pakje. Opvallend, maar wél zeer goed geïsoleerd! Zo kan ze die winterse kou in Oostenrijk goed trotseren…

Nikkie Plessen verleidt volgers in strak pakje

Nikkie Plessen heeft weer lekker haar eigen kledinglijn aangetrokken, en besluit het weer wat promotie te geven aan haar ruim 500.000 volgers op Instagram. Dit keer is de promotie alleen wel héél goed, want zó hebben we Nikkie zelden gezien. De blondine is te zien in een knalrode jas, hoge laarzen en een strakke latex broek. Dat laatste schijnt ze héél graag te willen tonen, dus spreidt Nikkie haar benen even goed voor haar volgers. Bij zo’n broek hoort natuurlijk ook de juiste pose. Met een blitse zonnebril kijkt de modeontwerpster in de verte. Nikkie is op wintersport, dus wie langs Nikkie kijkt zit op de achtergrond ook nog eens de spierwitte bergtoppen van Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk. Nikkie laat op deze kiekjes zien helemaal klaar te zijn om van de berg af te glijden!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen gooit benen open op barkrukje

Nikkie Plessen verzorgt grote ijskoude show

Nikkie Plessen mag dan wel op wintersport zijn, maar ook hier gaat de blondine gewoon door met werken! Sterker nog, Nikkie is hier voor d’r werk. Hier wordt namelijk de ‘INTERNATIONAL NIKKIE SKI SHOW ’22‘ georganiseerd. Een grote fashion-show die in het teken staat van skiën. En mocht onze eigen blondine daar nou nét zo goed in zijn. Als we de foto’s moeten geloven.. Nikkie heeft groots uitgepakt met de show, want we zien op de video allerlei attributen met de ‘N’ van haar bedrijf erop. Overal heeft de blondine haar eigen logo op laten zetten, en dat ziet er dan nét nog een tikje professioneler uit. Wat een zakenvrouw is het ook. Het beloofde nog een spetterende, onvergetelijke show te worden in de sneeuw. Wie is er al klaar voor The International Nikkie Ski Show ’23? Voorlopig is de aandacht van Nikkie nog even bij de show van dit jaar, die onvergetelijk schijnt te worden!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen gooit benen open op barkrukje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.