Foto: Nikkie Plessen poseert met benen wijd in latex pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen deelt een uitdagende foto via Instagram. De blondine spreidt haar benen in een strak latex pakje..

Nikkie Plessen is weer lekker actief op Instagram! De modeontwerpster houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van haar bezigheden en zorgt er dan ook goed voor dat haar eigen kledinglijn gepromoot wordt. Zo ook nu weer, waar de blondine pikant poseert in haar eigen kleding. Het is duidelijk dat haar mode even over een andere boeg gegooid wordt, want zó pikant zagen we het nooit van tevoren. Nikkie spreidt zowaar haar benen in een strak latex pakje. Opvallend, maar wél zeer goed geïsoleerd! Zo kan ze die winterse kou in Oostenrijk goed trotseren…

Nikkie Plessen verleidt volgers in strak pakje

Nikkie Plessen heeft weer lekker haar eigen kledinglijn aangetrokken, en besluit het weer wat promotie te geven aan haar ruim 500.000 volgers op Instagram. Dit keer is de promotie alleen wel héél goed, want zó pikant hebben we Nikkie zelden gezien. De blondine is te zien in een knalrode jas, hoge laarzen en een strakke latex broek. Dat laatste schijnt ze héél graag te willen tonen, dus spreidt Nikkie haar benen even goed voor haar volgers. Bij zo’n pikante broek hoort natuurlijk ook de juiste pose. Met een blitse zonnebril kijkt de modeontwerpster in de verte. Nikkie is op wintersport, dus wie langs Nikkie kijkt zit op de achtergrond ook nog eens de spierwitte bergtoppen van Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk. Nikkie laat op deze kiekjes zien helemaal klaar te zijn om van de berg af te glijden!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen gooit benen open op barkrukje

Nikkie Plessen verzorgt grote ijskoude show

Nikkie Plessen mag dan wel op wintersport zijn, maar ook hier gaat de blondine gewoon door met werken! Sterker nog, Nikkie is hier voor d’r werk. Hier wordt namelijk de ‘INTERNATIONAL NIKKIE SKI SHOW ’22‘ georganiseerd. Een grote fashion-show die in het teken staat van skiën. En mocht onze eigen blondine daar nou nét zo goed in zijn. Als we de foto’s moeten geloven.. Nikkie heeft groots uitgepakt met de show, want we zien op de video allerlei attributen met de ‘N’ van haar bedrijf erop. Overal heeft de blondine haar eigen logo op laten zetten, en dat ziet er dan nét nog een tikje professioneler uit. Wat een zakenvrouw is het ook. Het beloofde nog een spetterende, onvergetelijke show te worden in de sneeuw. Wie is er al klaar voor The International Nikkie Ski Show ’23? Voorlopig is de aandacht van Nikkie nog even bij de show van dit jaar, die onvergetelijk schijnt te worden!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen gooit benen open op barkrukje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..