Foto: Nikkie Plessen doet pirouette in zeer luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is een ongelooflijk knappe vrouw met een uitstekende kledingsmaak. Zo is dit luchtige jurkje weer een schot in de roos. 

De prachtige Nikkie Plessen is goed in een hoop dingen. Zo kan ze uitstekend nieuwe kleding ontwerpen. Ook is ze erg sterk in het runnen van haar bedrijf. Maar één van haar voorheen nog onontdekte talenten is het doen van een perfecte pirouette. En dat doet Nikkie met de souplesse van een geleerd danseres. Nikkie laat op camera even zien hoe het moet in een leuk filmpje. En daarin draagt ze ook nog eens een uiterst leuk en luchtig jurkje. Dat zullen haar volgers ongetwijfeld niet erg hebben gevonden.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen toont zichzelf in gescheurd topje

Nikkie in de zon in een kort jurkje is de ultieme combinatie

Op het filmpje kan je goed de verleidelijke kant van Nikkie Plessen zien. Ze draait even vlug een rondje voor de camera en daarmee heb je gelijk uitzicht op al Nikkie haar goede kanten. En dat is natuurlijk niet verkeerd. Nikkie weet precies wat ze doet met haar zwoele bewegingen en pakt het moment dan ook volledig. Het dunne witte stofje danst om haar heen. Het ziet er zo wel heel sierlijk uit allemaal. Nikkie heeft daarbij ook nog eens haar kapsel perfect gedaan, zodat je de meest knappe versie van Nikkie krijgt die er maar is. In het warme zonlicht lijkt Nikkie overigens ook compleet te stralen. Wat een prachtige vrouw is het ook. Gelukkig had Nikkie nog meer zonnige content deze week klaar staan om haar fans een beetje te vermaken.
Nikkie beweegt zich zwoel over het water

De zon lijkt altijd te schijnen als Nikkie Plessen een toffe fotoshoot heeft gepland. En dat is maar goed ook, want met een beetje zon op haar gezicht ziet Nikkie er toch wel het beste uit. De zon scheen ook heerlijk toen Nikkie bezig was met zwoele foto’s maken op het de van een jacht. Daar leek de prachtige blondine de tijd van haar leven te hebben. En dat kon je ook wel merken aan de foto’s die ze daarna online zette. Daarop was Nikkie enorm enthousiast en blij. En vind je het heel gek? Ze was lekker met vriendinnen op het water met prachtige en verleidelijke pakjes en verkoelende drankjes. Daar wordt iedereen gelukkig van. En hoewel je misschien niet mee kon op de boot zijn de foto’s natuurlijk een schrale troost. Zo krijg je tenminste nog iets mee van Nikkie haar water avonturen.

De prachtige foto’s van Nikkie Plessen blijven voorlopig komen

Zolang het zonnetje schijnt zal Nikkie Plessen verleidelijke foto’s blijven maken voor haar volgers, zodat zij heerlijk kunnen meegenieten van haar zonnige en warme avonturen. Daar krijgen sommige van hen het dan wel weer heel heet van, maar daar moeten ze maar mee leren omgaan. Want Nikkie is niet van plan om te minderen met haar verleidelijke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.