Foto: Nieuwe NOS Journaal-presentatrice Afke Boven heeft smerige hobby

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Afke Boven is de nieuwe lezeres van het NOS-Journaal. Alleen ze is wel een beetje een vieze vrouw. Ze heeft namelijk een smerige hobby.

Eigenlijk is Afke Boven een klein beetje een vieze vrouw. De NOS-lezeres heeft namelijk een hele smerige hobby. Ze doet wel eens aan wadlopen. En dat zorgt ervoor dat haar voetjes van top tot teen onder de modder komen te zitten. Veel viezer kan je het niet krijgen. Toch blijft de blonde nieuwslezeres ondanks dat een ontzettend mooie en knappe dame. Alleen haar voetjes niet, die zitten flink onder de modder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Afke Boven (@afke_boven)

Afke straalt op bijzonder knappe foto

Als Afke niet bezig is met haar voeten door de modder te slepen, dan staat ze nog wel eens model voor een leuke foto. En laat Afke daar nou ontzettend goed in zijn. Ze straalt altijd op haar leuke foto’s. En dat levert natuurlijk mooi kijkvoer op. Met haar prachtige lichaam en beeldschone gezicht is Afke echt wel een prachtige verschijning. Daarom doet ze het ook zo belachelijk goed op foto’s. Ze zou dus nog veel vaker van dat soort leuke kiekjes mogen delen. Dat doet namelijk iedereen goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Afke Boven (@afke_boven)

Afke is de schat van Ameland op leuke foto

De bloedmooie NOS-verslaggever is een van de best bewaarde geheimen van het land. Want voordat ze bij de NOS aan de slag kon, wist eigenlijk niemand van het bestaan van deze knappe dame. Als een soort verborgen prinses bracht ze haar dagen door op Ameland, klaar om elke kans aan te grijpen om het te maken in televisieland. Inmiddels is Afke bekend bij het grote publiek. Af en toe droomt ze nog wel eens van dat pittoreske eiland in de Noordzee. Gelukkig mag ze af en toe nog wel eens terug komen om een leuke reportage te maken. En dat scheelt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Afke Boven (@afke_boven)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.