Foto: Nieuwe NOS Journaal-presentatrice Afke Boven heeft smerige hobby

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Afke Boven is de nieuwe lezeres van het NOS-Journaal. Alleen ze is wel een beetje een vieze vrouw. Ze heeft namelijk een smerige hobby.

Eigenlijk is Afke Boven een klein beetje een vieze vrouw. De NOS-lezeres heeft namelijk een hele smerige hobby. Ze doet wel eens aan wadlopen. En dat zorgt ervoor dat haar voetjes van top tot teen onder de modder komen te zitten. Veel viezer kan je het niet krijgen. Toch blijft de blonde nieuwslezeres ondanks dat een ontzettend mooie en knappe dame. Alleen haar voetjes niet, die zitten flink onder de modder.
Afke straalt op bijzonder knappe foto

Als Afke niet bezig is met haar voeten door de modder te slepen, dan staat ze nog wel eens model voor een leuke foto. En laat Afke daar nou ontzettend goed in zijn. Ze straalt altijd op haar leuke foto’s. En dat levert natuurlijk mooi kijkvoer op. Met haar prachtige en beeldschone gezicht is Afke echt wel een prachtige verschijning. Daarom doet ze het ook zo belachelijk goed op foto’s. Ze zou dus nog veel vaker van dat soort leuke kiekjes mogen delen. Dat doet namelijk iedereen goed.
Afke is de schat van Ameland op leuke foto

De bloedmooie NOS-verslaggever is een van de best bewaarde geheimen van het land. Want voordat ze bij de NOS aan de slag kon, wist eigenlijk niemand van het bestaan van deze knappe dame. Als een soort verborgen prinses bracht ze haar dagen door op Ameland, klaar om elke kans aan te grijpen om het te maken in televisieland. Inmiddels is Afke bekend bij het grote publiek. Af en toe droomt ze nog wel eens van dat pittoreske eiland in de Noordzee. Gelukkig mag ze af en toe nog wel eens terug komen om een leuke reportage te maken. En dat scheelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!