Foto: Nieuwe NOS Journaal-presentatrice Afke Boven heeft smerige hobby

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Afke Boven is de nieuwe lezeres van het NOS-Journaal. Alleen ze is wel een beetje een vieze vrouw. Ze heeft namelijk een smerige hobby.

Eigenlijk is Afke Boven een klein beetje een vieze vrouw. De NOS-lezeres heeft namelijk een hele smerige hobby. Ze doet wel eens aan wadlopen. En dat zorgt ervoor dat haar voetjes van top tot teen onder de modder komen te zitten. Veel viezer kan je het niet krijgen. Toch blijft de blonde nieuwslezeres ondanks dat een ontzettend mooie en knappe dame. Alleen haar voetjes niet, die zitten flink onder de modder.
Afke straalt op bijzonder knappe foto

Als Afke niet bezig is met haar voeten door de modder te slepen, dan staat ze nog wel eens model voor een leuke foto. En laat Afke daar nou ontzettend goed in zijn. Ze straalt altijd op haar leuke foto’s. En dat levert natuurlijk mooi kijkvoer op. Met haar prachtige en beeldschone gezicht is Afke echt wel een prachtige verschijning. Daarom doet ze het ook zo belachelijk goed op foto’s. Ze zou dus nog veel vaker van dat soort leuke kiekjes mogen delen. Dat doet namelijk iedereen goed.
Afke is de schat van Ameland op leuke foto

De bloedmooie NOS-verslaggever is een van de best bewaarde geheimen van het land. Want voordat ze bij de NOS aan de slag kon, wist eigenlijk niemand van het bestaan van deze knappe dame. Als een soort verborgen prinses bracht ze haar dagen door op Ameland, klaar om elke kans aan te grijpen om het te maken in televisieland. Inmiddels is Afke bekend bij het grote publiek. Af en toe droomt ze nog wel eens van dat pittoreske eiland in de Noordzee. Gelukkig mag ze af en toe nog wel eens terug komen om een leuke reportage te maken. En dat scheelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!