Foto: Maxime Meiland houdt wel héél erg van haar poesje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland laat haar poesje zien via Instagram. De blondine lijkt helemaal verliefd te zijn..

Maxime Meiland deelt via Instagram een aandoenlijke foto samen met haar poes. De foto lijkt alleen wel heel opvallend te zijn, want het gezicht van de poes spreekt boekdelen. Heeft het poesje er zelf wel zin in?

Maxime Meiland zet haar lippen op poes

Samen met haar poesje poseert de blondine voor de camera. Dit levert natuurlijk een mooi kiekje op, waarin de twee allebei naar de camera kijken. Waar Maxime blij en vrolijk lijkt te poseren, geldt dit niet voor het grijze beestje. Althans, die indruk geeft de poes. Met een chagrijnig en vermoeid gezicht kijkt de poes de camera in. Heeft hij wel zin in zijn baasje Maxime? Het lijkt alsof hij het liefste gewoon wilt verder slapen, of spelen. In ieder geval lijkt het blonde baasje van deze grijze kat er wel zin in te hebben. Maxime pakt het poesje strak beet en kust hem; “De grote grijze vriend“. Ondanks de prachtige ogen van de blondine, lijkt ze niet aan de ogen van deze kater te kunnen tippen. De grijze poes heeft namelijk fel bruine en bronze ogen. Daar kan baasje Maxime nog wat van leren. Maar qua looks wint Maxime het uiteindelijk toch wel..

Lees ook: Foto: Maxime Meiland verpest haar wenkbrauwen na idiote actie

 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime Meiland deelt gezellig gezinsuitje

Onlangs deelde Maxime Meiland een leuke video via Instagram. Op deze video is namelijk te zien hoe de blondine een kleine compilatie heeft gemaakt van hun gezinsvakantie. En die ging er leuk aan toe zo te zien. Op de video zien we vaak Maxime die met haar dochtertjes aan het spelen is. Maar buiten dat om, is de blondine zelf ook vaak te zien op de video. Deze gezinsvakantie lijkt alles te hebben wat Maxime maar wilt, en ze lijkt dan ook dolgelukkig. Van video’s in het vliegtuig tot video’s vanuit het zwembad; “Wat waren we uit! Even een weekje er tussen uit met de meiden en schoonfamilie maar vooral het nieuwe wondertje Saar!

Lees ook: Foto: Maxime Meiland heeft flink aan zich laten sleutelen voor bruiloft

 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime Meiland deelt spectaculaire bruiloft

Maxime Meiland is onlangs getrouwd! Via Instagram deelt de blondine allerlei beelden omtrent de bruiloft. En als we de beelden moeten geloven, was het een spectaculaire bruiloft om nooit meer te vergeten. Op de foto’s zien we onder andere de grote, witte jurk van Maxime, de locatie, en vooral het feest na afloop. En die leek er wild aan toe te gaan. Maar wie is de gelukkige? Het gaat hier om Leroy Molkenboer. Hij heeft het geluk gekregen om in het huwelijksbootje met Maxime te stappen. En hoe het er aantoe ging, zie je op de Instagram van de blondine. Het scheen nog een lange nacht te worden, die tot in de vroege uren door ging..  

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?