Foto: Maxime Meiland verpest haar wenkbrauwen na idiote actie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Maxime Meiland heeft een fout gemaakt en daarmee definitief haar wenkbrauwen verpest! Kan dit nog goedkomen!?

Maxime Meiland klust aan haar eigen wenkbrauwen

We kennen Maxime Meiland van het heerlijke televisieprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland, met aan het hoofd eigenzinnige vader Martien, gevolgd werd door een cameraploeg om hun leven in Frankrijk vast te leggen. De blonde televisiepersoonlijkheid is sinds dat moment ontzettend populair. Ze liet dan ook heel even een groot aantal volgers schrikken toen ze deze foto plaatste op haar social media. Het lijkt net alsof Maxime haar wenkbrauwen compleet verpest heeft. Gelukkig valt de schade wel mee als je beter naar de foto kijkt. Het plaatje werd midden in het proces van het verven van haar wenkbrauwen geschoten. Hierdoor lijkt het net of ze iets heel geks heeft gedaan.

Feest! Dochter van Maxime Meiland, Vivé is 1 jaar oud!

Op 14 september 2021 was het al flink feest. Maxime Meiland en haar liefje Leroy Molkenboer werden namelijk papa en mama van hun dochtertje Vivé. Eerder dit jaar zijn Maxime en Leroy getrouwd. Wat gaat de tijd toch snel, want dit jaar mag de kleinste van het stel alweer haar eerste kaarsje uitblazen! De eerste verjaardag van Vivé wordt groots gevierd en de volgers van Maxime krijgen alles mee via haar social media. De baby wordt uit haar diepe slaap ontwaakt met een uitgebreid verjaardagsliedje en krijgt vervolgens een wel heel uniek cadeautje van haar grote zus: een zelfgemaakte tekening. Mocht je trouwens nog afvragen hoe de trouwdag van Maxime was, dat kan je hieronder nog even checken.

Maxime Meiland: Blij met de fame of niet?

Sinds het tv-programma Chateau Meiland is de blonde Maxime Meiland razend populair geworden. Dat betekend dus ook dat iedereen haar om de havenklap herkent op straat. In een gesprek met Televisier vertelt ze dat ze toch liever geen bekend figuur had willen zijn: “Mensen realiseren zich niet dat er een keerzijde is. Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij”, zegt ze terecht, “geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven. Ik vraag me weleens af, zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!