Foto: Maxime Meiland heeft flink aan zich laten sleutelen voor bruiloft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland verbaast iedereen met haar beeldschone looks de laatste tijd. De prachtige blondine stopt meer tijd in haar uiterlijk. 

In haar programma’s met de familie Meiland gaat de prachtige Maxime vaak voor meer praktische looks, waarbij ze niet zozeer haar uiterlijk voorop stelt. Ze kleedt zich dan vaak naar de gelegenheid, maar nu haar bruiloft eraan zit te komen wordt duidelijk dat ze daar écht wil gaan schitteren. Dat is ook logisch. De bruiloft van Maxime moet echt helemaal haar feestje worden. Dus laat Maxime een beetje aan zichzelf sleutelen. Opeens heeft de knappe blondine veel langer haar dan normaal, en ook haar lippen lijken een maatje groter te zijn. De transformatie begint ook op te vallen bij haar volgers, al zijn die er best tevreden mee.

Lees ook: Foto: Zomerse Maxime Meiland poseert in kort broekje
Maxime heeft haar kapsel wat laten groeien

Of ze nu puur natuur haar kapsel heeft laten groeien, of dat er flink wat extensions in tussen de haren zitten, dat valt op de foto helaas niet te zien. Maar het blijft een feit dat Maxime haar blonde lokken nu een stuk lager reiken dan eerst het geval was. Maxime ziet er overigens natuurlijk heel goed uit met haar lange haren. Het is een meer wilde variant van Maxime, die over het algemeen toch wat aan de brave kant is. Misschien dat haar bruiloft een hele andere kant in het knappe model naar boven brengt. Dat is best fijn, want zo krijgen haar volgers foto’s van Maxime te zien als nooit tevoren. Met die prachtige lokken kan Maxime wel verschijnen op haar bruiloft. Dan steelt ze zeker de show.

Geen bruiloft is compleet zonder vrijgezellenfeest

Ook Maxime moest eraan geloven, want haar vriendinnen hadden een groots vrijgezellenfeest georganiseerd voor de bekende blondine. Na heerlijk een hapje gegeten te hebben ging het hele stel vrouwen de boot op om de grachten onveilig te maken. Het gaf een hoop plezier en Maxime had duidelijk de tijd van haar leven. Na de spannende boottocht moest er natuurlijk ook nog even gefeest worden. Dat hoort nou eenmaal bij een vrijgezellenfeest. Dus gingen de dames helemaal los. Zou Maxime tijdens het feesten nog even heel hard “Wijnen, wijnen, wijnen” hebben geroepen?
Maxime beleeft tropisch weekje vlak voor bruiloft

Maxime heeft maximaal genoten van de warme temperaturen die het land momenteel ervaart. Ze trekt de meest uitdagende en verleidelijke zomerse pakjes uit de kast om haar volgers te vermaken. Ze deelt foto’s van leuke zomerse fotoshoots, waar Maxime de meest mooie pakjes aan mocht, en daarmee slaat het hoofd van iedere mannelijke volger van deze blondine gelijk op hol. Maxime weet wel hoe ze tijdens de warme zomermaanden de aandacht moet trekken. En dat doet ze dan ook graag. Nu is het hopen, dat dit niet veranderd na haar bruiloft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...