Foto: Maxime Meiland heeft flink aan zich laten sleutelen voor bruiloft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland verbaast iedereen met haar beeldschone looks de laatste tijd. De prachtige blondine stopt meer tijd in haar uiterlijk. 

In haar programma’s met de familie Meiland gaat de prachtige Maxime vaak voor meer praktische looks, waarbij ze niet zozeer haar uiterlijk voorop stelt. Ze kleedt zich dan vaak naar de gelegenheid, maar nu haar bruiloft eraan zit te komen wordt duidelijk dat ze daar écht wil gaan schitteren. Dat is ook logisch. De bruiloft van Maxime moet echt helemaal haar feestje worden. Dus laat Maxime een beetje aan zichzelf sleutelen. Opeens heeft de knappe blondine veel langer haar dan normaal, en ook haar lippen lijken een maatje groter te zijn. De transformatie begint ook op te vallen bij haar volgers, al zijn die er best tevreden mee.

Lees ook: Foto: Zomerse Maxime Meiland poseert in kort broekje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime heeft haar kapsel wat laten groeien

Of ze nu puur natuur haar kapsel heeft laten groeien, of dat er flink wat extensions in tussen de haren zitten, dat valt op de foto helaas niet te zien. Maar het blijft een feit dat Maxime haar blonde lokken nu een stuk lager reiken dan eerst het geval was. Maxime ziet er overigens natuurlijk heel goed uit met haar lange haren. Het is een meer wilde variant van Maxime, die over het algemeen toch wat aan de brave kant is. Misschien dat haar bruiloft een hele andere kant in het knappe model naar boven brengt. Dat is best fijn, want zo krijgen haar volgers foto’s van Maxime te zien als nooit tevoren. Met die prachtige lokken kan Maxime wel verschijnen op haar bruiloft. Dan steelt ze zeker de show.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Geen bruiloft is compleet zonder vrijgezellenfeest

Ook Maxime moest eraan geloven, want haar vriendinnen hadden een groots vrijgezellenfeest georganiseerd voor de bekende blondine. Na heerlijk een hapje gegeten te hebben ging het hele stel vrouwen de boot op om de grachten onveilig te maken. Het gaf een hoop plezier en Maxime had duidelijk de tijd van haar leven. Na de spannende boottocht moest er natuurlijk ook nog even gefeest worden. Dat hoort nou eenmaal bij een vrijgezellenfeest. Dus gingen de dames helemaal los. Zou Maxime tijdens het feesten nog even heel hard “Wijnen, wijnen, wijnen” hebben geroepen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime beleeft tropisch weekje vlak voor bruiloft

Maxime heeft maximaal genoten van de warme temperaturen die het land momenteel ervaart. Ze trekt de meest uitdagende en verleidelijke zomerse pakjes uit de kast om haar volgers te vermaken. Ze deelt foto’s van leuke zomerse fotoshoots, waar Maxime de meest mooie pakjes aan mocht, en daarmee slaat het hoofd van iedere mannelijke volger van deze blondine gelijk op hol. Maxime weet wel hoe ze tijdens de warme zomermaanden de aandacht moet trekken. En dat doet ze dan ook graag. Nu is het hopen, dat dit niet veranderd na haar bruiloft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.