Foto: Mathieu van der Poel remt alleen voor zijn beeldschone vriendin Roxanne Bertels

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Mathieu van der Poel is misschien wel de snelste op de fiets, maar voor deze mooie dame gaat hij toch wat langzamer doen. 

Mathieu van der Poel is de absolute koning van de fiets. Maar hij is natuurlijk niks waard zonder zijn leuke dame aan zijn zijde. Maar wie is de vriendin waar Mathieu van der Poel alles aan te danken heeft. Nou, haar naam is Roxanne Bertels en ze is absoluut even het bekijken waard. Dus stop met wat je aan het doen bent en duik gelijk even in dit artikel, waarin je kennis maakt met deze hartstikke leuke blondine.

Roxanne Bertels is de vrouw achter Mathieu van der Poel

Achter elke winnende fietser schuilt vaak een sterke vrouw, en in het geval van Mathieu van der Poel is dat Roxanne Bertels. Sinds 2018 delen zij hun leven, met Roxanne als de charmante blonde verschijning die de kampioen steunt in zijn sport. Zelf is Roxanne zeer actief online en ze steunt Mathieu dan ook met haar vele foto’s en video’s, waarin ze continu laat weten hoe trots ze op de fietser is.

Lees ook: Mathieu van der Poel dankt gele trui aan vriendin Roxanne Bertels

Mathieu van der Poel doet het rustiger aan met vriendin

Terwijl Mathieu van der Poel de ene na de andere overwinning binnenhaalt, doet hij bij Roxanne juist wat minder snel. Ze genieten echt van de tijd die ze met elkaar doorbrengen. Dat merk je ook wel aan de vele posts die ze met en van elkaar delen. Ze zijn duidelijk op een ontzettend gelukkig punt aanbeland in hun relatie. Beide vinden het heerlijk om met elkaar tijd dor te brengen. Mathieu kan ook flink zijn frustraties kwijt bij zijn leuke vriendin. En die frustraties bouwen de laatste tijd wel op.

Lees ook: Ontmoet Roxanne Bertels, vriendin van wielrenner Mathieu van der Poel

Drama tijdens het wielrennen voor Mathieu van der Poel

Er vond zich een bijzonder incident plaats tijdens een van de races van Mathieu. Het Mathieu uitte zijn ongenoegen door te spugen op een groep boeroepers. De jongens gooiden niet alleen met woorden maar ook met bier en , en dat pikt Mathieu natuurlijk niet. Die moest daar wel even wat van vinden. Bekijk snel de video hieronder, zodat je weer helemaal bij bent met het drama in de wielerwereld.

Mathieu en Roxanne bouwen een lief leventje op samen

Het liefdesnestje van Mathieu en Roxanne bevindt zich in Gravenwezel, vlakbij Antwerpen. Ze zorgen daar voor elkaar en natuurlijk voor hun shiba Lola. Op Instagram deelt Roxanne regelmatig foto’s van hun gezellige huiselijke leven, waar de hond de show steelt. Maar volgers zijn nog veel meer geïnteresseerd in de mooie blondine zelf. Die weet namelijk ook keer op keer de aandacht van haar mannelijke publiek flink vast te pakken met allerlei foto’s. Het is een wonder dat Mathieu niet jaloers is geworden van al die mooie kiekjes die ze deelt met haar fans. Misschien bewaart ze de mooiste foto’s voor haar lieve vriendje.

Roxanne Bertels heeft nog meer mooie foto’s op Instagram staan

Benieuwd geworden naar de foto’s van deze leuke dame? Dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft ze nog veel meer moois staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!