Mathieu van der Poel dankt gele trui aan vriendin Roxanne Bertels

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wielrenner Mathieu van der Poel heeft tijdens zijn carrière al meerdere titels binnengesleept. Naast alle successen met veldrijden, mountainbiken en wielrennen, heeft van der Poel ook nog eens de knappe Roxanne Bertels aan de haak geslagen. Ondanks zijn volle agenda heeft de wielrenner tijd genoeg om samen met zijn vriendin Roxanne Bertels de bloemetjes buiten te zetten. Met een omhelzing van deze blondine in het verschiet zouden wij ook extra hard op die pedalen stampen!

Trotse vriendin Roxanne Bertels langs de lijn

Mathieu Van der Poel mocht na afloop van de tweede Tour de France-etappe tijdens de ceremonie op het podium zijn eerste gele trui aantrekken. Van der Poel had met een korte aanval al acht bonificatieseconden veroverd. “Dit was het plan, ik wist dat ik die bonificatieseconden nodig had om de gele trui te pakken”, vertelde Van der Poel na zijn overwinning. “Het was ook de laatste dag dat ik een kans had om dit te doen.” Zijn vriendin Roxanne Bertels was uiteraard ook aanwezig tijdens zijn overwinning op de tweede etappe. De blondine is verschrikkelijk trots en dat liet ze meteen blijken op haar Instagram:

Lees ook: Lauren German danst met de duivel in Lucifer op Netflix

Geluk in de liefde voor Mathieu van der Poel

Met meerdere wielrenner titels op zak zou je denken dat Mathieu van der Poel de gelukkigste man op aarde is, toch was de wielrenner nog altijd vrijgezel én opzoek naar de ware liefde. Gelukkig kwam er hulp vanuit onverwachte hoek. Tijdens een wedstrijd van de wielrenner stond een fan aan de weg met een spandoek: “Mathieu, mijn zus is nog vrij…”. Van der Poel kon er wel de humor van inzien, maar het bleef een lastig onderwerp. Totdat Mathieu in het begin van 2018 tijdens een snoepreisje naar Finland zijn huidige vriendin Roxanne Bertels heeft ontmoet. “Roxanne werkte toen als marketingmedewerker bij Porsche en ik ben ooit met Porsche in Finland op ijs gaan rijden.” De vonk is na een paar dates dan eindelijk overgeslagen en ondertussen is het stel al ruim 2 jaar samen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!