Ontmoet Roxanne Bertels, vriendin van wielrenner Mathieu van der Poel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Achter elke succesvolle man staat een minstens net zo succesvolle vrouw. Dat gezegde blijkt maar weer al te waar bij wielrenner Mathieu van der Poel. Hij heeft namelijk de bloedmooie Roxanne Bertels voor zich weten te winnen. En dat is meer waard dan de gouden trui ooit zal zijn.

De Ronde van Vlaanderen heeft drie topfavorieten die bekend staan als de ‘grote drie’. Dit zijn Wout van Aert, Julian Alaphilippe en dus Mathieu van der Poel. De topsporter won vorig jaar al de ronde, dus dat maakt hem een groot favoriet om ook dit jaar weer de winst te pakken. Wint hij voor de tweede keer ‘Vlaanderens Mooiste’? Misschien maakt het niet uit, want Nederlands mooiste heeft hij al veroverd. Maak kennis met Roxanne Bertels, de knappe vriendin van Mathieu van der Poel.

Lees ook: Vriendin David Neres is woedend op Ajax

Opkomend talent

Naast zijn wielercarrière heeft Mathieu blijkbaar ook tijd gevonden om te werken aan zijn liefdesleven. Roxanne Bertels is nu een paar jaar de vaste vriendin van een van de beste sporters van het land. Ze zal dus met spanning naar haar scherm gekeken hebben toen Mathieu begon aan de ronde van Vlaanderen. Ze is een enorme fan van haar vriendje en juicht hem enorm hard toe. Maar wat schuilt er nog meer achter deze prachtige dame?
De meeste mensen zullen haar alleen kennen als de vriendin van wielrenner Mathieu van der Poel. Maar Roxanne is ook aardig op weg om voor zichzelf iets moois op te bouwen. Met haar 40k volgers op Instagram is deze dame een opkomend influencer aan het worden. Op haar Instragram plaatst ze regelmatig over reizen, kleding, make-up en toffe acties waar ze aan mocht deelnemen. Roxanne is niet vies van een plaatje op Instagram trouwens, ze poseert graag voor de camera.

Zelf geen wielerfan

Hoewel haar vriend tot de absolute top behoort, vindt Roxanne zelf fietsen niet zo spannend. Drie jaar terug had ze nog nooit van het woord dérailleur gehoord. Zelf heeft ze niet eens een fiets. De wielersport trekt haar niet bepaald aan, maar Mathieu gelukkig wel. Deze tegenpolen gaan ondanks, of misschien juist dankzij, hun verschillen heel goed samen. En hoewel ze de route door de Vlaamse Ardennen zelf niet kent, kan Mathieu hem inmiddels wel dromen. Dus mocht er straks weer wat meer mogelijk zijn kan hij haar altijd nog op een romantische fietstocht meenemen.
Steeds populairder

Het aanmoedigen van haar vriend is bijna een dagtaak geworden. Het is dus hopen dat Roxanne haar bloeiende Instagram nieuw leven in blijft blazen. Want hoewel haar vriend meer bekend is, is Roxanne een star of her own. Het zou dus absoluut zonde zijn als haar social kanalen er bij in  gaan schieten. Roxanne neemt geleidelijk in populariteit toe, dus het is een kwestie van tijd voordat mensen straks aan Mathieu vragen of ze een foto met haar mogen maken, in plaats van andersom.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.