Ontmoet Roxanne Bertels, vriendin van wielrenner Mathieu van der Poel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Achter elke succesvolle man staat een minstens net zo succesvolle vrouw. Dat gezegde blijkt maar weer al te waar bij wielrenner Mathieu van der Poel. Hij heeft namelijk de bloedmooie Roxanne Bertels voor zich weten te winnen. En dat is meer waard dan de gouden trui ooit zal zijn.

De Ronde van Vlaanderen heeft drie topfavorieten die bekend staan als de ‘grote drie’. Dit zijn Wout van Aert, Julian Alaphilippe en dus Mathieu van der Poel. De topsporter won vorig jaar al de ronde, dus dat maakt hem een groot favoriet om ook dit jaar weer de winst te pakken. Wint hij voor de tweede keer ‘Vlaanderens Mooiste’? Misschien maakt het niet uit, want Nederlands mooiste heeft hij al veroverd. Maak kennis met Roxanne Bertels, de knappe vriendin van Mathieu van der Poel.

Lees ook: Vriendin David Neres is woedend op Ajax

Opkomend talent

Naast zijn wielercarrière heeft Mathieu blijkbaar ook tijd gevonden om te werken aan zijn liefdesleven. Roxanne Bertels is nu een paar jaar de vaste vriendin van een van de beste sporters van het land. Ze zal dus met spanning naar haar scherm gekeken hebben toen Mathieu begon aan de ronde van Vlaanderen. Ze is een enorme fan van haar vriendje en juicht hem enorm hard toe. Maar wat schuilt er nog meer achter deze prachtige dame?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxanne Bertels (@roxannebertels)

De meeste mensen zullen haar alleen kennen als de vriendin van wielrenner Mathieu van der Poel. Maar Roxanne is ook aardig op weg om voor zichzelf iets moois op te bouwen. Met haar 40k volgers op Instagram is deze dame een opkomend influencer aan het worden. Op haar Instragram plaatst ze regelmatig over reizen, kleding, make-up en toffe acties waar ze aan mocht deelnemen. Roxanne is niet vies van een gewaagd plaatje op Instagram trouwens, ze poseert graag voor de camera.

Zelf geen wielerfan

Hoewel haar vriend tot de absolute top behoort, vindt Roxanne zelf fietsen niet zo spannend. Drie jaar terug had ze nog nooit van het woord dérailleur gehoord. Zelf heeft ze niet eens een fiets. De wielersport trekt haar niet bepaald aan, maar Mathieu gelukkig wel. Deze tegenpolen gaan ondanks, of misschien juist dankzij, hun verschillen heel goed samen. En hoewel ze de route door de Vlaamse Ardennen zelf niet kent, kan Mathieu hem inmiddels wel dromen. Dus mocht er straks weer wat meer mogelijk zijn kan hij haar altijd nog op een romantische fietstocht meenemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxanne Bertels (@roxannebertels)

Steeds populairder

Het aanmoedigen van haar vriend is bijna een dagtaak geworden. Het is dus hopen dat Roxanne haar bloeiende Instagram nieuw leven in blijft blazen. Want hoewel haar vriend meer bekend is, is Roxanne een star of her own. Het zou dus absoluut zonde zijn als haar social kanalen er bij in  gaan schieten. Roxanne neemt geleidelijk in populariteit toe, dus het is een kwestie van tijd voordat mensen straks aan Mathieu vragen of ze een foto met haar mogen maken, in plaats van andersom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxanne Bertels (@roxannebertels)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.