Foto: Marijn Kuipers toont trots zijaanzicht in strakste broekje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers is in principe bekend geworden vanwege één ding; haar achterkant. Daarom deelt de blondine een mooi zijaanzicht in een veelte strak broekje.

Marijn Kuipers in een heel strak broekje

Iedereen weet ondertussen wel waarom Marijn Kuipers steeds populairder begint te worden. Waar de blondine eerst alleen maar video’s maakte terwijl ze aan het sporten is in de sportschool, is Marijn nu erg druk met presenteerklussen. Hierbij zien we Marijn regelmatig verschijnen op de rode loper bij events en premières met een grote zwarte microfoon in haar hand. Deze is van RUMAG, waar Marijn werkt. Daarbij lijkt Marijn zich geen dag te vervelen, want tussen het werken door staat de blondine nog steeds heel vaak in de sportschool. Gelukkig brengt dit ook zo zijn voordelen mee, want Marijn heeft een flinke achterkant opgebouwd in de gym. Marijn is er niet vies van om de leukste filmpjes te delen waarin vooral haar achterkant goed uitkomt. Zo is ook op onderstaand filmpje maar één ding te zien waar iedereen gelijk naar kijkt. Het lijkt erop dat Marijn doet alsof het gaat om het filmpje waar ze, naar eigen zeggen, aan het lachen is om een filmpje waarop ze valt. Daarna rent ze ‘heel’ nonchalant weg, het ziet er vooral heel gemaakt uit. De blondine mag best toegeven dat ze haar zijaanzicht even wou laten zien aan haar volgers.
Marijn Kuipers zoent erop los

Het is goed om te weten dat Marijn Kuipers momenteel niet in een relatie zit. Zo deelt de blondine op haar Instagram en TikTok wel een hele gevoelige kant van zichzelf. Hier is namelijk te zien hoe zwaar Marijn het heeft gehad met haar break-up van haar ex-vriend. Op deze video’s vertelt Marijn hoe ze over hem heen is gekomen en zien we haar vooral heel veel huilen. Gelukkig lijkt het nu weer helemaal goed te gaan met Marijn en ze heeft de mannen en vrouwen aan haar voeten liggen. Het is wel duidelijk dat Marijn over aandacht niet hoeft te klagen want de blondine heeft een complicatie gemaakt waarop ze mensen aan het kussen is. Je zou denken dat Marijn misschien haar allerbeste vriendin een kus op de mond geeft, maar nee het zijn er tientallen. De meeste gelukkigen zijn vrouwen en zelfs het hondje van Marijn wordt uitgebreid gekust. Blijkbaar heeft Marijn veel liefde om te geven.

Lees ook: Marijn Kuipers toont indrukwekkende achterkant tijdens knap kunstje

Marijn Kuipers deelt hete sportsessie

De knappe Marijn Kuipers besluit haar volgers weer eens mee te nemen in een hete sportsessie. Eerst is te zien dat Marijn rustig even aan het opwarmen is om vervolgens flink te gaan stretchen. Het gaat maar net goed want Marijn scheurt bijna uit haar strakke sportlegging. Daarna gaat Marijn nog allerlei oefeningen doen met hele zware gewichten. Zo gaat de blondine flink squatten en is ze daarna ook nog hard met een bal aan het gooien. Als dat maar goed gaat..

@marijnkuipersTsja 😂💀♬ Soweto – Victony & Tempoe

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...