Foto: Marieke Elsinga tovert zacht object uit goedgevuld topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga toont wat beelden via Instagram. De presentatrice tovert een groot object uit haar overvolle topje..

Marieke Elsinga toont een opvallende video op Instagram. De presentatrice is druk in de weer met haar kleine, en dat is te merken. Nu haar zoontje Jip is geboren, lijkt Marieke voor niks anders tijd te hebben. Wat natuurlijk logisch is, want zo’n kindje opvoeden kost ook héél veel tijd. Maar op de video de Marieke deelde via Instagram is ook te zien dat ze er heel veel plezier uit haalt, zo’n kindje opvoeden. Ze tovert zelfs allerlei hulpmiddelen uit haar goedgevulde topje..

Marieke Elsinga tovert groot object uit overvol topje

Nu Marieke Elsinga een zoontje heeft, lijkt ze nergens anders meer mee bezig te zijn. Het mooiste wat er is, is natuurlijk je eigen kindje opvoeden! Via Instagram houdt ze haar volgers regelmatig op de hoogte van de opvoeding van Jip, en deelt ze zo ook haar moeder-tactieken. En dat laatste wilt nog weleens behoorlijk worden. Op de video die Marieke Elsinga deelde was namelijk te zien hoe de presentatrice een groot object verstopte in haar topje. Dit bleek de knuffel van Jip te zijn! Marieke: “Let op, wat ik nu uit de hoge hoed tover. Zit al de hele dag tussen mijn troeven, ik dacht, ruikt die knuffel de hele tijd naar mij, dat is fijn voor Jip ’s nachts, in zijn bedje“. Ze haalt dus zowaar de knuffel van haar zoontje tussen haar topje vandaan. Een handige tip dus voor alle moeders, stop een object van je kind in je topje, als je wilt dat het object naar jou gaat ruiken! Je leert het allemaal via de Instagram van Marieke Elsinga..

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga geniet intens van wijntje in leren rokje

Marieke Elsinga deelt ontkleed kiekje uit recent verleden

Dat alles op de Instagram van Marieke Elsinga nu om haar zwangerschap en ouderschap draait, is natuurlijk logisch. De presentatrice is slechts een maand geleden bevallen, dus alles is nog héél recent. Ondanks alle baby-drukte, heeft Marieke schijnbaar tóch nog tijd om een foto te delen met haar volgers, hier zat Jip nog in de buik.. De foto deelt ze omdat ze al een een maand moeder is. Op de foto zien we Marieke volledig ontkleed. Ze bedekt haar delen met een doorzichtig doek, om vervolgens te poseren voor de camera. Vol trots kijkt de brunette in de camera, wetende dat er straks een baby uit haar gaat komen. Nou, die bevalling heeft inmiddels plaatsgevonden en Marieke haar geluk lijkt niet meer op te kunnen. Tóch kon ze het niet laten om deze , recente ’throwback’ nog even te delen. Gewoon, omdat ‘ie zo mooi is.. En voor haar volgers is het natuurlijk ook geen straf om dit kiekje tóch nog te zien te mogen krijgen!

Lees ook: Huh: Hoogzwangere Marieke Elsinga staat achter de ramen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!