Foto: Marieke Elsinga geniet intens van wijntje in leren rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft er lang op moeten wachten, maar haar eerste wijntje is een feit. Hoe blij ze daarmee is? Deze foto zegt méér dan genoeg!

Vanwege haar zwangerschap heeft Marieke Elsinga maandenlang geen wijntje kunnen drinken. Nu ze eindelijk is bevallen geniet ze met volle teugen. Dat doet ze ook op deze foto – vooral haar outfit is extra feestelijk!

Marieke Elsinga in strak leren rokje

Marieke Elsinga heeft een zware periode achter de rug. Toen ze eenmaal zwanger was moest ze haar hele levensstijl aanpassen. We kennen Marieke als levensgenieter die graag op het terras zit, maar ook thuis regelmatig een flesje wijn opentrekt. Dat betekent uiteraard niet dat ze ongezond leeft; Marieke zat zelfs tijdens haar zwangerschap nog regelmatig in de gym. Nu Marieke Elsinga ‘bevrijd’ is van haar zwangere buik heeft ze uiteraard iets in te halen. De blijdschap spat op onderstaande foto van haar gezicht. Qua outfit zit het ook helemaal goed; dat leren rokje en haar goedgevulde shirtje – waar ze onlangs nog het één en ander over vertelde – maken het plaatje compleet.

Marieke Elsinga ziet grote gevolgen na zwangerschap

Marieke Elsinga heeft net een zwangerschap achter de rug en wat ziet ze er goed uit! Toch heeft de zwangerschap wel voor wat lichamelijke veranderingen gezorgd. Deze veranderingen zijn allesbehalve negatief. Haar balkon was voor de zwangerschap al zeker aanwezig, maar nu zijn ze nog zeker een paar maten groter geworden. Haar volgers kunnen hier zeker wel van genieten. Zelf heeft ze er wel een klein beetje last van, aangezien ze dat extra gewicht toch met zich mee moet torsen!

Gelukkig: Het gaat goed met Marieke Elsinga

Er zijn genoeg verhalen over vrouwen die na de zwangerschap in een flinke dip belanden. Dit heeft alles behalve betrekking op Marieke Elsinga. De knappe brunette laat via Instagram weten dat het goed met haar gaat. Ze deelt een foto van zichzelf die lekker wazig is, maar hierbij laat ze weten dat ze de foto bedoelt en niet haar mentale toestand. Wanneer je Marieke ziet genieten van het wijntje verwacht je ook niet dat het slecht gaat met haar. Haar glimlach kan bijna niet meer groter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!