Huh: Hoogzwangere Marieke Elsinga staat achter de ramen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga, de prachtige vrouwelijke wederhelft van Mattie bij Qmusic, is hoogzwanger. Tóch is ze ineens achter de ramen gespot in haar thuisstad Amsterdam. Hoe zit dat?

Marieke Elsinga klimt omhoog en omlaag achter het raam

Je kunt er niet meer omheen: De buik van Marieke Elsinga is enorm. Ze is hoogzwanger en draagt haar kindje vooral aan de voorkant. Het staat haar zo mooi! De radio-dj ziet eruit alsof ze elk moment uit elkaar zou kunnen knappen, maar gelukkig gaat dát natuurlijk niet gebeuren. Wél zal ze binnenkort een flink avontuur aangaan wanneer het kleintje ter wereld komt. Je zou denken dat iemand die zo ontzettend hoogzwanger is, geen gekke dingen meer doet, maar Marieke gaat gewoon door met het normale leventje. Ze is nu lekker met zwangerschapsverlof en heeft thuis dus extra tijd om klusjes in het huis te doen. Ze kiest ervoor om de ramen te gaan lappen, maar klimt daarbij omhoog en omlaag op een stoel. Dat ziet er toch best gevaarlijk uit. Gelukkig weten we dat Marieke een sterke vrouw is en zij de enige is die kan beslissen of ze nu iets wel of niet kan. De video die ze van haar avontuur achter de ramen maakt, zet ze versneld op haar Instagram verhaal. Ze zet er een lekker liedje onder en schrijft er een stukje tekst bij: “Gaat prima hier.”

Marieke Elsinga laat flinke ronding zien

Dat Marieke zwanger is, dat weten we intussen wel. Op haar Instagram staan veel foto’s waarop de babybuik hartstikke duidelijk te zien is. Die kun je natuurlijk ook moeilijk verbergen. Wél is het zo, dat alle foto’s bedekt zijn. Je ziet dus wel een grote bobbel, maar niet daadwerkelijk een buik. Onlangs brengt de radio-dj daar verandering in. Ze zet een foto op haar Instagram van een zwangerschapsfotoshoot waarbij ze een kort topje en een jasje aanheeft, maar haar buik niet bedekt is. De foto is recht van voren en zo kun je precies zien hoe prachtig mooi rond de buik van de brunette is. Ze ziet er prachtig uit en in de reacties valt dit ook niet meer te ontkennen. Tientallen bekende Nederlanders en accounts reageren op de foto met hartstikke positieve berichten. Als bijschrift heeft Marieke bij de foto gezet: “Al bijna 9 maanden in m’n buik. Zo gezellig!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga gaat uitbuiken op het strand

De prachtige Marieke lijkt nog niet zo bang te zijn om elk moment te kunnen bevallen. Ze is nog met van alles bezig. Zo heeft ze onlangs nog een lekker wandelingetje over het strand gemaakt met haar lieftallige vriend, Sander. Ze plaatst een foto op haar sociale media die Sander vermoedelijk van haar gemaakt heeft. Ze lacht ontzettend mooi op de foto en zet erbij in het bijschrift: “Uitbuiken uhhh uitwaaien op het strand.” In de reacties zijn allerlei lieve wensen te lezen. Het valt haar volgers op dat haar buik al flink gezakt is en iedereen wenst haar succes en veel plezier met de laatste loodjes. Wij sluiten ons daarbij aan. Succes, Marieke! Geniet er nog even van, dan kan het genieten straks weer helemaal opnieuw beginnen met de kleine dreumes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.