Foto: Kletsnatte Dee van der Zeeuw laat zich fotograferen in mini bakpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

YouTuber Dee van der Zeeuw heeft een heerlijk zonnige vakantie achter de rug en deelt daarvan nog wat spannende foto’s…

Dee van der Zeeuw laat zich kieken in kleinste badpakje ooit

De prachtige blondine, Dee van der Zeeuw, kennen we natuurlijk van haar relatie die ze had met YouTuber Enzo Knol. Nadat die relatie uitging, zijn beiden doorgegaan met hun leven en intussen hebben ze allebei een nieuwe relatie. Dee heeft zelfs intussen al een kindje met haar nieuwe vriend, Lars. Met het hele gezinnetje zijn ze laatst voor het eerst op vakantie geweest. Dee deelt er ontzettend veel foto’s en video’s van in haar Instagram verhaal. Kort geleden was het hun laatste dag op Bonaire en de blondine wil graag, voor de zoveelste keer, duidelijk maken aan haar volgers dat het echt haar beste vakantie ooit was. Ze deelt nog een paar vakantiekiekjes in haar verhaal. Één van die foto’s valt direct op. Dee ligt in het water op haar buik en speelt met haar dochtertje, die dobbert in een zwembandje. De foto is ver van boven genomen met een drone, lijkt het wel. Dat betekent dat we perfect zicht hebben op de heerlijke rondingen van de achterkant van Dee. In het prachtig blauwe water valt het allemaal nóg meer op. Wij vinden dit ook jouw beste vakantie ooit, Dee!

Dee van der Zeeuw laat zich publiekelijk aan haar melkfabrieken zuigen

Dat Dee op vakantie is met haar allerliefste gezinnetje móet intussen wel duidelijk zijn voor iedereen. Elke volger en fan kan er niet meer omheen, want ze gooit iedereen er dood mee op Instagram. Onlangs plaatste ze niet alleen in haar verhaal, maar ook op haar tijdlijn een paar foto’s van de vakantie. Het was namelijk haar laatste dag en dat viert ze met een foto vanuit het vliegtuig. De derde slide is echter de meest opvallende foto. Het is een foto van het van Dee en haar vriend in op het strand. Dee heeft haar dochtertje in haar armen en voedt haar vanuit haar enorme kwarktassen. De enige beschutting die ze heeft is een klein dekentje om de baby heen, maar dat doet niet veel. Het lijkt Dee niet veel uit te maken gelukkig.
Dee van der Zeeuw en vriend Lars ongelukkig met huidige woning

Lars en Dee hebben een tijdje geleden een huisje gekocht. Drie jaar geleden om exact te zijn. Binnen een jaar hebben de twee het huis omgetoverd tot hun eigen droomwoning en dat terwijl Dee twee linker handen heeft. Dit is ook het huis waar hun dochter geboren is. Onlangs plaatste Dee een foto met een verhaaltje erbij op haar Instagram. Ze vertelt dat zij en haar vriend hebben besloten om een nieuw huis te kopen. Ze missen het klussen ontzettend en krijgen op 1 mei 2023 de sleutel van hun nieuwe huis. Ook die verbouwing gaan ze delen op Instagram. Waar ze al dat geld vandaan halen, weten we niet, maar ze hebben het kennelijk genoeg!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!