Foto: Kim-Lian van der Meij gooit haar beentjes in de lucht in het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij geniet momenteel van een welverdiende vakantie en dat bevalt haar ontzettend goed. Met haar beentjes omhoog maakt ze een leuke foto.

Prachtige presentatrice Kim-Lian van der Meij maakt spontaan kiekje

Kim-Lian van der Meij heeft besloten om het met dit warme weer even rustig aan te gaan doen en gelijk heeft ze. Ze zit lekker aan het water, terwijl de meeste Nederlanders nog aan het zwoegen zijn. Maar ze denkt ook een beetje aan de rest van het land. Kim-Lian deelt namelijk allemaal leuke foto’s van haar vakantie met haar volgers. Zo kunnen zij een beetje wegdromen bij de mooie kiekjes van de presentatrice. Bijvoorbeeld de foto waarin Kim-Lian in het water ligt, met haar beentjes omhoog. Ze is hier maximaal ontspannen. Het ultieme teken dat de vakantie voor Kim-Lian is begonnen.

Lees ook: Foto: Kim-Lian van der Meij geniet op de grond van beestachtig gezelschap
Kim-Lian laat mooie zien in spannend badpak

Natuurlijk moet Kim-Lian eventjes haar nieuwe badpak showen aan haar volgers. Daar deelt ze namelijk lief en leed mee. Het is dus wel zo eerlijk dat zij ook mogen meegenieten van het mooie pakje. Kim-Lian gooit nog even verleidelijk haar been de lucht in. Zo hebben de volgers van de prachtige dame pas echt wat leuks om naar te kijken. De vier foto’s die Kim-Lian met hen deelt zijn dan ook van hoog niveau. Er zullen maar weinig mensen zijn die de foto’s van Kim-Lian niet zullen waarderen. Het ziet er in ieder geval uit alsof Kim-Lian het zelf enorm naar haar zin heeft en dat is natuurlijk ook ontzettend belangrijk. De prachtige presentatrice vermaakt zich kostelijk.
Kim-Lian van der Meij deelt zomerse outfit

Met al die warme temperaturen moet je natuurlijk jezelf niet te warm aankleden. Die memo heeft Kim-Lian wel begrepen. De aantrekkelijke presentatrice heeft een luchtig pakje uitgekozen om de warme dagen mee door te komen. En dat pakje deelt ze natuurlijk eventjes op haar Instagram. Het van de knappe vrouw komt heerlijk uit in dit prachtige kledingstuk. Kim-Lian ziet er met de grote zonnebril op haar neus ook wel een beetje stoer uit op deze manier. Als dit de zomerlook wordt van Kim-Lian van der Meij, dan is dat absoluut een goed idee.
Met dit warme weer doet Kim-Lian even helemaal niks

Je hebt mensen die helemaal opleven van het warme weer. Maar Kim-Lian die gaat het liefste lekker rustig aan doen en neemt het ervan. Ze gaat het liefste elke dag lekker ontspannen als de temperaturen zo hoog komen. En gelijk heeft ze. Want waarom zou je jezelf druk gaan maken als je al smelt van een klein rondje lopen. We kunnen nog eens een voorbeeld nemen aan Kim-Lian van der Meij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!