Foto: Kelly Piquet deelt stout kiekje voor slapengaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Normaal gesproken deelt Kelly Piquet geen foto voor het slapengaan. Nu ze het wel doet is het gelijk een stout kiekje.

De prachtige brunette is de laatste jaren steeds bekender geworden. Door haar relatie met Max Verstappen heeft ze steeds meer een eigen naam gekregen. Vroeger was het altijd de dochter van, en nu is het Kelly Piquet. Met een stout kiekje voor het slapengaan blijft ze haar volgers verwennen.

Kelly Piquet in slaapkamer met verleidelijke badjas

Kelly Piquet kaart een probleem aan wat vele vrouwen bij zichzelf vast herkennen. Dit is namelijk het make-up van je gezicht halen voor het slapen gaan. Hier heeft het mooie model ook veel last van. Ze is te lui om de make-up van haar gezicht af te halen. Ze gaat liever slapen met de make-up op dan moeite doen. In een verleidelijke badjas maakt ze een prachtige foto hoe mooi de make-up erop zit. Ze vraagt aan haar volgers “wie is er ook te lui om je make-up te verwijderen”. Op dit berichtje zou ze vast enorm veel reacties krijgen. Nu gaat de stoute Kelly Piquet met een gezicht vol make-up naast Max Verstappen in bed liggen. Of hij er blij mee is dat de kussens nu helemaal onder de make-up zitten is nog maar de vraag.

Kelly Piquet valt nu in een gat

Normaal gesproken is Kelly Piquet bijna elk Formule 1-race weekend aanwezig op het circuit. Het Formule 1-seizoen zit er nu officieel op, wat betekend dat Kelly Piquet in een gat valt. Ze ging altijd mee om haar vriendje Max Verstappen aan te moedigen, maar dit gaat niet meer. De vraag is nu alleen, wat gaat Kelly Piquet met al deze extra vrije tijd doen. Nu Max Verstappen ook vrij is zullen de twee vast en zeker op vakantie gaan. Kelly Piquet is in het doorgaans leven een model. Dit doet ze, aan haar Instagram te zien, maar één of twee keer per week. Wat de beeldschone Braziliaan normaal gesproken door de weeks doet, is vooral met haar vriendje bezig zijn. Nu kunnen de twee tortelduifjes gelukkig wel samen opladen voordat het nieuwe Formule 1-seizoen weer van start gaat.
Kelly Piquet in de club samen met Max Verstappen en Lando Norris

Nu het Formule 1-seizoen is afgelopen, heeft Kelly Piquet veel meer vrije tijd met Max Verstappen. De beeldschone brunette maakt hier per direct gebruik van. Samen met Max Verstappen en Formule 1-coureur Lando Norris gaan ze naar de club. Tijdens het seizoen heb je weinig tijd om te genieten van het doorgaans leven. Dat het seizoen nu voorbij is, is per direct te zien. Met een flinke bos bloemen verrast Max Verstappen Kelly Piquet. Die is aan haar reactie te zien hier enorm blij mee. In een heerlijk open jurkje staat Kelly Piquet zoenend met Max Verstappen op de foto. Met Kelly Piquet in zo’n lekker jurkje moet Max Verstappen oppassen voor andere mannen. Wat een prachtige dame is zij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!