Foto: Kelly Mexy gooit haar achterbumper in de strijd in doorschijnend rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Kelly Mexy zijn weer getest met een enorm rokje die doorschijnt. Een fan wilt er wel heel erg graag een stukje taart van.

Kelly Mexy haar fans krijgen mooi plaatje voorgeschoteld

Kelly heeft ongetwijfeld een grote schare bewonderaars, en haar populariteit is te danken aan een combinatie van factoren. Haar succes op TikTok, haar dansvaardigheden en haar uitstraling hebben allemaal bijgedragen aan haar bekendheid. Haar geheim? Het kan een mix zijn van haar persoonlijkheid, charme en stijl, zowel in kleding als gedrag. Haar hele kleding op Instagram helpt natuurlijk ook mee. Maar wat ze nu weer laat zien is haar enorme doorschijnend rokje waardoor je haar achterbumper erg goed ziet. Haar volgers zijn zeer gelukkig met dit mooie kiekje van de prachtige dame.

Kelly Mexy maakt veel los bij volgers

In de comments wil een van haar fans graag een handeling van Kelly Mexy ondernemen. Deze Gluiperd kon het niet laten om dit even te melden. Misschien wil niet iedereen dit, maar Kelly blijft een prachtige vrouw waar veel mensen een gesprekje mee willen hebben. Haar charme straalt door haar hele verschijning, en die mooie ogen zijn als een magneet. Een blik in haar ogen en je zou jezelf verliezen in de diepten van haar ziel. Het is geen wonder dat ze zoveel bewonderaars heeft.

Kelly Mexy Is Gewild

Kelly Mexy heeft ook een nieuwe auto gekocht

Via het TikTok filmpje is te zien dat Kelly Mexy een gloednieuwe Audi heeft gekocht, een indrukwekkend beest van een auto. Het is bewonderenswaardig dat ze zo’n stijlvolle keuze heeft gemaakt. Haar smaak is zonder twijfel opmerkelijk. In de comments toont iemand vertrouwen in de toekomst van Kelly en merkt op: ‘Leuke gezinsauto voor onze kinderen later, Kelly… 😎’. Dus ook het lijkt erop dat Kelly’s keuze voor deze auto niet alleen indruk maakt op haar volgers, maar ook speculaties over haar toekomstige gezinssituatie oproept. En dan is er nog de opmerking over de stoel: ‘Stoel heeft de tijd van zijn leven.’ Het is duidelijk waarom iemand dat zegt, gezien de luxe en comfort van de Audi-stoelen. Of zou het over iets anders gaan? Kelly’s nieuwe auto lijkt niet alleen een pronkstuk, maar ook een genot om in te rijden. Natuurlijk is de auto ineens veel meer waard omdat Kelly er in gereden heeft.

 

 

@kellymexyUntouched BEAST♬ 8AM – ADTurnUp

 

Heeft Kelly Mexy een vriendje of is ze nog single?

In haar insta comments van haar laatste post heeft iemand een hartje geplaatst en Kelly heeft een hartje terug . Betekent dit dat Kelly bezet is? Dat zou hartbrekend zijn voor sommige volgers omdat zij graag ook kans maakten bij Kelly. Natuurlijk is het niet zeker of ze een vriend heeft. Dus misschien is er altijd nog kans. Want sommige volgers willen graag een date met deze bloedmooie vrouw! En je kan ze geen ongelijk geven.

Zie ook: Foto: TikTok-ster Kelly Mexy draagt zeer setje tijdens hete vakantie

Kelly Mexi Vriend

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...