Foto: TikTok-ster Kelly Mexy draagt zeer gewaagd setje tijdens hete vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Mexy maakt haar volgers wel vaker helemaal gek en deze bloedhete vakantiefoto’s krijgen dat ook zeker voor elkaar! 

Wie fan is van TikTok heeft Kelly Mexy vast en zeker voorbij zien komen. En daar heb je geluk mee, want deze bloedhete blondine mag echt niet uit je feed ontbreken! En daar zijn ze het op Instagram helemaal mee eens. Met haar bloedhete plaatjes klimt Kelly hard in de ranglijsten en verzamelt zo duizenden volgers. En wij snappen volkomen dat geen enkel plaatje van Kelly wil missen. Daarvoor hoef je echt alleen maar naar deze overheerlijke vakantiekiekjes te kijken!

Kelly Mexy verwent fans met niets verhullende vakantiefoto’s

En kijken naar de bloedhete foto’s van Kelly Mexy doen wij zeker! Ook deze prachtplaatjes zijn zowaar in ons netvlies gebrand. En daar hoor je ons zeker niet over klagen. Kelly schittert namelijk in meerdere niets verhullende zwemsetjes en laat daarbij ons hart flink sneller kloppen! Zo blijkt de bloedhete blondine namelijk recent op Mykonos vakantie gevierd te hebben en had daar kennelijk niets van gepost. Nou, daar moest meteen wat aan gedaan worden. En hoe! Kelly plaatste namelijk een reeks foto’s waar je spontaan van gaat watertanden. Alleen de eerste laat je namelijk al flink warm lopen! Kelly poseert in een minuscuul zwemsetje en pronkt daarbij met haar strakke buik en spectaculaire achterwerk. Je kan overduidelijk zien dat Kelly lange uren in de sportschool maakt! En al dat harde werk moet tentoongesteld worden, natuurlijk!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Mexy (@kellymexy)

Kelly Mexy poseert in volle glorie in opengesneden zwempakje

En ook dat krijgt Kelly Mexy zeker voor elkaar. Alle vakantiefoto’s zijn namelijk om van te smullen, maar als je een paar keer naar rechts swipte zal je mond vast en zeker openvallen. Kelly laat je namelijk alles zien van haar afgetrainde figuur in een opengesneden zwempakje! Het dunne stofje laat sowieso al weinig aan de verbeelding over, maar Kelly heeft het zowaar nog wilder gemaakt. De bloedhete influencer koos er namelijk voor het bovenste deel volledig aan flarden te knippen! Met een klein knoopje bij haar navel weet ze de piepkleine stukjes stof nog nét bij elkaar te houden. Maar bedekken doet het niets meer! En dat resulteert in werkelijk spectaculair zicht op haar prikkelende boezem. Je kan zo bij haar naar binnen kijken! En de pose maakt het er ook niet preutser op… Wij krijgen er geen genoeg van!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Mexy (@kellymexy)

Kelly Mexy toont strakke rondingen in doorzichtig broekje

Al pronkt Kelly Mexy wel vaker in zeer onthullende pakjes. Zo liet dit recente broekje ook niets aan de verbeelding over. Hoe kan het ook, want het stofje was volledig doorzichtig! Kelly poseerde namelijk in de Griekse zon in een lange witte broek. Maar wees niet bang, het pareltje is alsnog om van te smullen. De knappe influencer ging namelijk voor een volledig doorzichtig stofje en trok daaronder een piepklein onderbroekje aan! En als je er nog aan twijfelde dat Kelly die wilde laten zien: het donkere stofje trekt echt alle aandacht. En zeker in het tweede kiekje zorgt dat voor fantastische resultaten! Kelly poseert namelijk trots voor de camera en trekt echt alle aandacht naar haar afgetrainde billen. Het doorzichtige stofje en loeistrakke onderbroekje zorgen dat je daar echt álles van kan zien! En oh wat zijn we daar blij mee!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Mexy (@kellymexy)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.