Foto: Jutta Leerdam gaat alvast klaarliggen voor hongerige man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam plaatste onlangs een uiterst opvallende video via Instagram. De blondine gaat er goed voor liggen..

Jutta Leerdam deelt een lachwekkende video op Instagram. De blondine wordt geïnterviewd, maar kiest wel een erg aparte, opvallende houding tijdens en vooraf aan het interview. Is dit de normale gang van zaken voor Jutta? In ieder geval wil de hongerige interviewer het liefst zo snel mogelijk beginnen..

Jutta Leerdam ligt klaar voor hongerige interviewer

Op de video zien we de houding die Jutta aanneemt tijdens een interview. De positie waarin de blondine zit, is namelijk uiterst opvallend. In plaats van gewoon zitten, besluit Jutta om op het bankje te gaan liggen. Apart, maar kan natuurlijk ook. De blonde schaatsster varieert gewoon een beetje in haar posities, en dat mag natuurlijk. In ieder geval lijkt het de interviewer allemaal niet veel uit te maken, op de video is te merken dat hij het liefst gewoon zo snel mogelijk antwoorden op zijn vragen krijgt van Jutta, hij is nieuwsgierig. Voorlopig blijft de blondine alleen nog even door filmen, onder andere van het mooie uitzicht. Het is namelijk duidelijk te zien dat dit interview niet in ons kikkerlandje gehouden wordt. De locatie waarop het interview gehouden wordt is opvallend prachtig. Zou dit ook één van de redenen van de houding van de schaatsster zijn, zodat ze nog een beetje van het uitzicht kan genieten?

Lees ook: Foto: Afgepeigerde Jutta Leerdam toont bezweet lichaam in het bos

Jutta Leerdam ‘niet boos’ op opvallende video

Dat tijdens de training van topschaatsster Jutta leerdam weleens wat fout gaat of niet loopt hoe de blondine het wilt, kan natuurlijk gebeuren. Het hoort bij de sport en Jutta is er inmiddels gewend aan. Tenminste, dat zou je denken. Jutta deelt namelijk een uiterst opvallende video via Instagram. Op deze video is te zien dat Jutta boos is, althans dat lijkt zo. Jutta is aan het trainen en met niet zo’n vrolijk gezicht gaat ze verder. Zelf ontkent ze de geruchten; “Not angry just focused“. Zou Jutta inderdaad niet boos zijn op deze video, of zegt ze dit alleen om haarzelf in bescherming te trekken? In ieder geval lijkt het alsof de blondine met het verkeerde been uit bed is gestapt..

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam trekt alle aandacht met dit verleidelijke jurkje

Jutta Leerdam deelt wachtende spiegelfoto’s

Jutta Leerdam ziet eruit alsof ze ’s ochtends lang voor de spiegel staat om haar klaar te maken. De blondine moet er natuurlijk wel iets voor doen om zo’n uiterlijk te krijgen. Maar op deze foto op het Instagram account van Jutta blijkt dat dat helemaal niet het geval is, en dat ze juist op anderen moet wachten tot ze klaar zijn met zich klaarmaken. In dit geval is dat haar zus, die zich mooi aan het maken is voor een avondje Ibiza. En in de tussentijd maakt Jutta dan maar wat mooie foto’s in de spiegel van haar uiterlijk, voor een avondje Ibiza; “Ibiza ritual : taking selfies till my sis was ready“.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.