Foto: Jutta Leerdam trekt alle aandacht met dit verleidelijke jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam speelt het klaar om op een bruiloft álle aandacht op te eisen, terwijl ze zelf niet eens de bruid is!

Jutta Leerdam heeft haar hele kledingkast vol prachtige jurken liggen. De prachtige schaatsster zorgt ervoor dat ze met deze jurken verleidelijk voor de dag komt. Dat is haar in dit geval uitstekend gelukt. De enige die haar kledingkeuze misschien niet zo ziet zitten is de bruid…

De vader van Jutta Leerdam past wel op

Wil je opvallen op een bruiloft? Doe dan wat Jutta Leerdam hier doet! De blonde schaatsster heeft zichzelf in het allerstrakste jurkje van haar kledingkast gehesen voor deze feestelijke gelegenheid. Haar volgers ga je er ongetwijfeld niet over horen klagen. Haar vader daarentegen wel. Samen met haar vader staat de prachtige schaatser te poseren voor de foto’s. Ook haar vader ziet dat het jurkje van Jutta Leerdam weinig aan de verbeelding over laat. Die doet wat elke andere vader zou doen; zijn dochter beschermen tegen alle volgers die zich bepaalde dingen in hun hoofd halen!

Jutta Leerdam moet oppassen voor pottenkijkers

De schaatsster moet staat met haar prachtige jurk te poseren voor het raam. Door de goede belichting van buiten is dit de perfecte plek om de foto’s te maken. Alleen er is wel één probleem. Ze staat namelijk bij het raam, open en bloot voor de buitenwereld. Ze moet met haar open jurkje oppassen dat er niemand van buiten zo naar binnen kijkt. De pottenkijker die op dat moment naar binnen kijkt, heeft in ieder geval wel de dag van zijn leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam met haar knappe zus Merel op vakantie

De prachtige schaatsster is samen met haar knappe zus Merel Leerdam op vakantie gegaan. Saampjes zijn de twee prachtige dames naar het mooie Ibiza gegaan. Jutta Leerdam laat aan haar volgers weten dat ze elke keer op haar zus moet wachten tot die klaar is met klaarmaken. Goed nieuws voor haar volgers, want daardoor heeft Jutta Leerdam genoeg tijd om lekkere selfies te maken. Wachtend op haar zus maakt Jutta in haar prachtige jurk foto’s voor haar smachtende volgers!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Volgers vinden Jutta Leerdam knapper dan de bruid

Er is één regel op een bruiloft en dat is niet knapper zijn dan de bruid. Jutta Leerdam heeft hier volgens haar volgers niet naar geluisterd. Een volger zegt “Niet slim om mooier te zijn dan de bruid”. Hier heeft deze volger helemaal gelijk in, want wat ziet Jutta Leerdam er beeldschoon uit in haar jurkje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!