Foto: Afgepeigerde Jutta Leerdam toont bezweet in het bos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft voor de verandering de sportschool ingeruild voor de natuur. En dat bevalt de knappe schaatsster helemaal best.

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam neemt haar conditie uiterst serieus. Dat zie je wel als je de knappe blondine volgt op Instagram. Daar zie je veelvuldig foto’s en video’s voorbij komen waar Jutta op aan het trainen is. Meestal doet Jutta dat in de veilige omgeving van de sportschool. Daar heeft ze alle gemakken om zich heen en kan Jutta lekker ontspannen haar gang gaan. Maar Jutta heeft de veilige omgeving van de sportschool ingeruild voor de wilde natuur. Jutta rent een flink stuk door een bos heen. En daar raakt de prachtige schaatsster nogal bezweet van.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam verovert F1-publiek met superstrak oranje topje

Jutta maakt mooi filmpje voor volgers

Of ze nu bezweet is of niet, Jutta deelt graag haar leven met haar lieve volgers. En dus moest de knappe blondine tussen het hardlopen door even een leuk filmpje voor hen maken. Na al het harde rennen gaat ze even rustige zitten en filmt ze zichzelf in haar strakke sportpakje. Jutta ziet er in haar sportkleding, ondanks haar bezwete lijf, nog steeds ontzettend aantrekkelijk uit. Ze heeft haar strakke schaatspakje deze keer ingeruild voor een korte sportersoutfit en dat bevalt haar prima. Jutta zou eigenlijk veel vaker in dit soort kleding rond moeten lopen, dat zouden haar fans erg leuk vinden.

Jutta toont bekende omgeving op vertrouwde foto

Maar Jutta is niet helemaal weg van de sportschool. Dat kan ook haast niet, want de knappe blondine heeft daar alle gemakken om een beetje rustig en normaal te kunnen sporten. Dan ga je ook niet zomaar weg. In de natuur sporten kan heel fijn zijn, maar doe je toch iets minder snel als het heftig regent of heel koud is. De sportschool biedt dan toch meer gemak. En dus is Jutta daar nog zeker te vinden. En wanneer ze in de sportschool staat, dan maakt ze altijd even een leuk fotootje of videootje voor haar volgers. Die wachten daar natuurlijk met smart op. Jutta is de moeilijkste niet en deelt haar sportieve avonturen maar al te graag. Met een grote glimlach op haar gezicht loopt ze tussen de gewichten en apparaten door.

Zelfs in het buitenland zoekt Jutta de sport op

Ook als Jutta in het buitenland zit, zoekt ze de sportschool op. Of ze gaat op zijn minst aan de slag met haar trainingen. Op bovenstaand plaatje kan je zien dat Jutta zelfs in Italië nog haar oefeningen serieus neemt. En dat terwijl je zou verwachten dat ze daar juist wat meer rust pakt. Maar niks is minder waar. Jutta gaat als een speer en doet al haar oefeningen vol overtuiging. Je moet ook wel als je aan de top van de Nederlandse schaatswereld wilt blijven staan. Jutta doet in ieder geval haar uiterste best om in vorm te blijven. En het resultaat mag er zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?