Foto: Jutta Leerdam draagt niks onder open jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam laat een luchtige foto zien via Instagram. De schaatsster is duidelijk niet bang voor enig commentaar.

Jutta Leerdam kennen we natuurlijk als de bloedmooie, blonde, Nederlandse schaatsster. Iedereen die Jutta goed kent, weet dus ook dat ze zeker niet vies is van een pikant kiekje hier en daar. Via Instagram deelt Jutta dagelijks foto’s, de een nog gewaagder dan de ander. Maar voor het mannelijke publiek mag dat zeker geen straf zijn. Zo ook nu weer: Jutta deelt een erg gewaagde foto van haarzelf. De schaatsster is kennelijk niet bang voor wat mensen van haar denken. En terecht, want het is natuurlijk ook een bloedmooie vrouw. En dat weet de blondine ook, dus plaatst ze veel foto’s van haar prachtige lichaam.

Jutta Leerdam deelt spannende foto met open jasje via Instagram

Jutta Leerdam verwent ons dus nu ook weer met een pikante foto. De schaatsster poseert op deze foto met een open hangend jasje, met niks eronder. Duidelijk is in ieder geval dat Jutta het stiekem wel leuk vind om aandacht te krijgen door dit soort foto’s te plaatsen. En gelijk heeft ze. Aandacht krijgt ze hierdoor zeker en die is overtuigend positief. Door middel van een zwoele blik kijkt ze weg van de camera, terwijl er zonlicht op haar lichaam schijnt. Het zonlicht is op precies de goede plek gevallen, want hierdoor zijn Jutta en haar open vestje perfect te zien. Het is in ieder geval te zien dat Jutta ervaring heeft met poseren voor dit soort gelegenheden, want ze lijkt net een model. De manier waarop de blondine poseert, en de zwoele wegkijkblik, maken duidelijk dat Jutta vaker model staat. En hopelijk is het ook niet de laatste keer dat ze dit soort foto’s doet. Want dit soort verrassingen zijn niet de ergste om te krijgen van de blondine.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam ligt op buik uit te hijgen na enorme inspanning

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Schaatsster Jutta Leerdam deelt jubileum met vriendje Koen Verweij

Onlangs deelde Jutta Leerdam een opvallende foto via Instagram. De schaatsster deelde namelijk een foto samen met haar vriend Koen Verweij. Veel mensen kennen Koen Verweij natuurlijk als collega van Jutta, want hij is ook een topschaatser. Op de foto is te zien hoe Koen Verweij de wangen van Jutta bij elkaar drukt. Dit is natuurlijk als grap bedoelt. Jutta en Koen hebben iets te vieren, want onder de foto staat als bijschrift; “5 Years“. Jutta bedoelt hier natuurlijk mee dat de twee al 5 jaar een relatie hebben. En dat is niet niks, 5 jaar. Wordt het inmiddels niet tijd voor de volgende stap voor de twee? Trouwen? Of misschien zelfs een gezinsuitbreiding? In ieder geval houden de twee het voorlopig nog vol met z’n tweeën. Zouden ze überhaupt wel tijd hebben voor een eventuele gezinsuitbreiding? Of hebben de twee het veel te druk met elkaar en met het schaatsen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.