Foto: Jutta Leerdam ligt op buik uit te hijgen na enorme inspanning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is wederom teruggekeerd naar Nederland én naar de sportschool. De rustige tijden zijn voorbij. Het moment is aangebroken voor vermoeiende workouts en vooral voor veel hijgen.

Jutta Leerdam is professioneel atlete die dagelijks loopt de bikkelen in de kou. Als haar favoriete koude trainingsplek, de schaatsbaan, echter niet open is, dan gaat Jutta naar de sportschool. Net als iedereen probeert de schaatser in goede vorm te blijven voor de zomer én voor het komende schaatsseizoen. Dit staat alweer om de hoek en Jutta staat alweer te springen. Meestal dan. Na haar training lijkt ze nergens echt meer om te springen. Het enthousiasme is eruit en een zwetende Jutta blijft hijgend achter na wat squats. Fijn hoor, zo’n rustperiode. Maar terug in shape raken is zo gemakkelijk nog niet. Kampioen Leerdam heeft gelukkig alle toewijding van de wereld om komend seizoen ook weer te glanzen op de schaatsbaan. Of in ieder geval te hijgen na een race. Dat laatste lijkt ze nog steeds goed te beheersen.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam wordt verrast door haar beeldschone zusjes 

Jutta zit bij de pakken neer

Haar strakke schaatspak heeft ze maar even weggelegd. Dat is toch wel wat te warm en onhandig voor haar workouts in de sportschool. Als we haar video moeten geloven is het daar erg warm, druk en vooral ook benauwd. De blondine zegt er al helemaal klaar mee te zijn. En dat terwijl de vakantieganger net pas weer begonnen is met haar lichaam te pushen tot nieuwe grenzen. Duidelijk is te zien dat zo’n doorstart nog niet zo gemakkelijk is. Maar de squattende schaatser kan zichzelf altijd motiveren. En anders heeft ze haar Instagram volgers nog die haar toejuichen. Daarvoor hoeft ze natuurlijk maar één ding te doen.

Hijgende schaatser out of shape?

Als de kampioen van het foto’s maken en baantjes trekken in de kou iets weet, dan is het dat de een de ander helpt. De foto’s online gooien helpen Jutta om juist extra lang te trainen en daadwerkelijk te beginnen. En de baantjes op de ijsbaan helpen haar naar meer volgers op Instagram toe die meer en meer willen zien van de blondine. Een ideale combinatie dus, die twee carrières samen. Ze heeft natuurlijk ook nog haar derde bijbaan. Zou ze daarvoor ook alvast in de sportschool staan, ondanks dat het schaatsseizoen nog ver weg is?

Alles moet strakker bij Jutta

Jutta poseert, naast op haar eigen social media, ook af en toe voor de professionele camera. In plaats van haar eigen telefoon wordt ze, niet geheel onverdienstelijk, op de gevoelige plaat vastgelegd door modefotografen. Zo heeft de blondine al in de FHM gestaan en Manners Magazine. Zou er dan eindelijk weer een soortgelijke shoot aankomen? Ondanks haar vakantie en het gehijg van nu lijkt het parttime model daarvoor wel klaar voor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Teamwissel even wennen?

Jutta Leerdam is laatst gewijzigd van team. Ze staat nu onder contract bij Jumbo-Visma, maar was eerst nog bij Team Worldstream-Corendon. Wat ook nog de ploeg was van vriend Koen Verweij. Wat kan is dat haar nieuwe coach haar nog verder wil pushen voor nog meer medailles. Een nog strakker trainingsschema en nog intensievere workouts gaan haar vast en zeker krijgen naar die gouden medailles. En anders is het altijd goed voor je lichaam, dat gehijg

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?