Foto: Jutta Leerdam deelt badkamerselfie in kortste shirtje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam deelt wederom een stel uitdagende kiekjes via Instagram. Dit keer is de badkamer aan de beurt voor een mini-fotoshoot..

Jutta Leerdam is weer lekker overgevlogen voor een nieuw schaatsavontuur. Waar de blondine nu weer is? In Hamar, Noorwegen. Dit sneeuwachtige gebied zorgt voor wonderen bij de blondine, want ondanks alle witte sneeuwvideo’s, weet ze zelfs in dit ijskoude gebied te poseren! Jutta zou Jutta niet zijn, zonder een wekelijke badkamerselfie..

Jutta Leerdam verwent volgers met kortste shirtje ooit

Jutta Leerdam bevindt zich op dit moment in Hamar! De blondine is hier uiteraard weer voor het wisselvallige schaatsseizoen, waarvoor ze zich iedere dag in een ander gebied lijkt te begeven. Via Instagram deelt de blondine allerlei sneeuw-achtige kiekjes, en stiekem een stel parels er tussen. Ze start haar Instagram-story met een fietsvideo. Ze zit samen met een anoniem schaatsmaatje op de hometrainer terwijl ze nog even haar schitterende lijf toont aan de camera. Vervolgens gaat ze even voor een ‘snowy walk’ in het schitterende Noorwegen. Eenmaal terug in haar hotelkamer, leek het de blondine dan eindelijk tijd voor een welbekende spiegelselfie. Maar hiervoor moest Jutta natuurlijk eerst wel wat uittrekken, anders is het niet genoeg voor de schaatsster. Vervolgens zien we de blondine in een uiterst strak naveltruitje, met een knalgroene muts als afsluiter. Jutta is klaar om weer te knallen op het ijs in het nieuwe jaar!

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam viert spannend feestje in uitdagend jurkje

Jutta Leerdam te zien in zweterige sportreclame

Jutta Leerdam deelde enige tijd geleden al wat ‘behind the scenes’ beelden van een reclamespotje waarin de blondine zal spelen. Nu deelt de schaatsster eindelijk het eindresultaat van deze zweterige reclamevideo. En aan de video te zien, is deze goed uitgepakt. We zien een sportieve Jutta die over haar leven aan het vertellen is, terwijl we allemaal sportieve video’s van de blondine zien. Maar ondanks deze zweterige video’s van de blondine lijkt de reclame helemaal compleet te zijn. En na deze video gezien te hebben, wilt vast ieder bedrijf de bloedmooie blondine laten spelen in hun reclame. Jutta is een echte ster!

Lees ook: Foto: Gaat Jutta Leerdam voor relatie met Jake Paul?

Innige Jutta Leerdam viert verjaardag in kortste jurkje ooit

Jutta Leerdam was onlangs jarig! En om dit te vieren, had de blondine écht alles uit de kast gehaald. Althans, ze had eigenlijk vrij weinig uit de kast gehaald, want het jurkje waarin de blondine verschijnt, liegt er niet om. Ze gaat haar 25e levensjaar in met een strak, zwart, open jurkje. Op de foto’s neemt ze in totaal drie poses aan, en is het duidelijk te zien dat onze Jutta helemaal in d’r element is. En dat vlak voor het nieuwe jaar! Het beloofde vanaf die dag alleen maar wilder te worden..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!