Foto: Gaat Jutta Leerdam voor relatie met Jake Paul?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juicechannel deelt een vrij juicy nieuwtje: er zijn aanwijzingen dat er iets bloeit tussen Jutta Leerdam en niemand minder dan Jake Paul! Dit is waarom deze hardnekkige geruchten serieus genomen moeten worden…

Er lijkt wat te spelen tussen schaatsster Jutta Leerdam en wereldberoemd boksfiguur en YouTuber Jake Paul, volgens Juicechannel. Het ‘juicy’ account op Instagram deelt opvallend online gedrag van de twee, waardoor men nu speculeert over een mogelijke relatie tussen de bekendheden…

Bloeit er iets op tussen Jutta Leerdam en Jake Paul?

We kennen allemaal wel Jutta Leerdam, de bloedmooie blonde schaatsster uit ons kikkerlandje. Jutta mag dan wel uit Nederland komen, maar internationaal is ze zeker niet onopgemerkt gebleven. Met ruim 3.3 miljoen volgers is ze één van de meestgevolgde Nederlandse vrouwen op het fotoplatform. Van deze miljoenen volgers zijn er héél veel niet-Nederlands. Nu lijkt de blondine zelfs opgemerkt te zijn door niemand minder dan Jake Paul. Deze Amerikaan is bekend van zijn bokswedstrijden en YouTube, waar hij inmiddels ruim 20 miljoen abonnees heeft.

Juicechannel deelt dit sappige nieuwtje via hun roddelkanaal op Instagram. Jake Paul is sinds kort namelijk Jutta gaan volgen, en andersom is dit ook het geval. Een paar dingen maakte dit gerucht nóg spannender. Als we kijken naar de ex-vriendinnen van de beruchte YouTuber en bokser, dan zien we dat die vrijwel allemaal topfit en hoogblond waren, wat natuurlijk ook geldt voor Jutta! Ook opvallend is dat Jake Paul slechts drie vrouwen volgt via Instagram. Olivia Rodrigo, Jenna Ortega en Jutta Leerdam. Geen verkeerd rijtje. Tot slot is er nóg een opvallend nieuwtje, wat zeker de druppel kan zijn die de emmer doet overlopen. Jake Paul en Jutta Leerdam beëindigden allebei onlangs hun relatie. Ze zijn dus beiden single! Zal de wereldberoemde bokser zijn pijlen op onze nuchtere blondine hebben gericht? Het begint er sterk op te lijken..

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam viert spannend feestje in uitdagend jurkje

Het mysterieuze liefdesleven van Jutta Leerdam

Het liefdesleven van Jutta Leerdam is nog altijd een mysterie. De blondine komt regelmatig in het nieuws omtrent een nieuwe liefde, en hier worden dan ook vaak namen aan gekoppeld. Sinds vorige zomer is natuurlijk haar relatie met niemand minder dan Koen Verweij voorbij, waar de twee veel verdriet aan hebben overgehouden. Ruim 5 jaar hebben de twee het leuk met elkaar gehad. Sinds deze breuk gaan er regelmatig geruchten over een nieuwe liefde voor de blondine, maar niks lijkt nog officieel te zijn. Ondanks de sterke geruchten tussen Jutta en Jake Paul, lijken ook in het verleden andere namen de kans hebben gekregen een mogelijke relatie met Jutta Leerdam aan te gaan. Onder andere schaatser Dai Dai N’Tab zou meer dan vrienden met Jutta Leerdam zijn, volgens het internet. Echter bleek dat de twee niet meer dan ‘maatjes’ waren. Ook Badr Hari werd genoemd als potentiële scharrel van Jutta. Hij zou achter de blondine aan zitten, wat later uiteraard ook niet zo bleek te zijn. Ook Jasper Brunsmann leek een sterke kanshebber te zijn voor de blondine. Voegt Jutta nu Jake Paul aan dat rijtje toe?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.