Foto: Jutta Leerdam viert spannend feestje in uitdagend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een bijzondere dag voor Jutta Leerdam. De knappe blondine viert haar verjaardag in stijl. Zo draagt Jutta een piepklein jurkje die erg uitdagend is.

Jutta Leerdam viert verjaardag in piepklein jurkje

Het is wel duidelijk dat Jutta Leerdam een ontzettend goed jaar heeft gehad. De blondine mag terugblikken op prachtige prestaties op het ijs en in haar privé leven. Zo verliep alles op rolletjes voor Jutta, behalve haar liefdesleven. De relatie van Jutta en Koen Verweij liep stuk en daar had de schaatsster het waarschijnlijk best zwaar mee. Toch is Jutta niet bij de pakken neer gaan zitten en ze lijkt zelfs nog mooier te zijn geworden. De blondine plaatst de mooiste foto’s in de spannendste outfits op haar Instagram profiel. Zo ook voor haar verjaardag. Jutta is namelijk vierentwintig geworden. De blondine sluit het jaar met een knal af. Jutta maakt haar verjaardag bekend via een reeks foto’s op haar Instagram. Op de foto’s draagt Jutta een heel kort zwart jurkje met een lage hals. Op de achtergrond staat groot ”24” en Jutta kijkt verleidelijk in de camera. Bekijk de foto’s hier.

Jutta Leerdam in strakke elegante witte jurk

De knappe Jutta Leerdam besluit dat ze haar nieuwe levensjaar goed gaat inluiden. Op de Instagram van Jutta is te zien dat vele vrienden en vriendinnen haar feliciteren en de leukste foto’s plaatsen. Daarbij ziet het ernaar uit dat Jutta met vriendinnen lekker een hapje is gaan eten. Uiteraard trekt Jutta dan niet haar spijkerbroek aan maar ze pakt flink uit met haar outfit. Te zien is dat de blondine haar haren heeft gekruld en een mooie make-up heeft opgedaan. Daarbij draagt Jutta een prachtige lange witte jurk. De jurk zit heel strak om Jutta haar sportieve en heeft een grote open rug. De open rug stopt pas net boven de achterkant van Jutta. De schaatsster heeft aan alle foto’s te zien een ontzettend leuke avond met haar geliefden in een restaurant. Hopelijk heeft Jutta genoten van een drankje en een avondje geen koude temperaturen op de schaatsbaan.

Lees ook: Topfitte Jutta Leerdam trekt bijna alles uit in haar slaapkamer

Jutta Leerdam eerlijk over gewicht

De verjaardag van Jutta Leerdam is niet de enige reden dat ze in het nieuws is de afgelopen dagen. Zo werd Jutta Leerdam opnieuw wereldkampioen in Thialf op de sprint. De blondine is onverslaanbaar en ontzettend goed want ze brak ook nog eens twee keer het baanrecord. Het is natuurlijk niet niks voor Jutta om zoveel te bereiken op zo’n jonge leeftijd. Dat besef lijkt bij Jutta ook steeds meer in te dalen en de blondine vertelt openlijk over de voorbeeldfunctie die ze nu heeft voor jonge meiden. Zo geeft Jutta aan dat ze een aantal kilo’s is aangekomen. Zo geeft Jutta eerlijk toe dat ze ooit zo strak mogelijk wilde zijn, maar nu een andere mindset heeft. De schaatsster is door al het sporten zwaarder, maar vooral ook sterker geworden. Jutta geeft aan dit juist in haar voordeel te laten werken, zodat ze nóg meer kan bereiken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!