Foto: Jessie Jazz Vuijk geeft haar troeven veel ruimte in loszittend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige influencer Jessie Jazz Vuijk heeft nog even te gaan met haar zwangerschap, maar heeft nu al te maken met ruime kleding

Jessie Jazz Vuijk laat veel meer zien dan bedoeling is

Dankzij haar veel te los zittende kleding, laat Jessie Jazz Vuijk veel meer van zichzelf zien op haar eerste foto dan eigenlijk de bedoeling is. Vanwege haar zwangerschap is het van Jessie op bepaalde punten flink gaan groeien, maar de ruime kleding die ze daarvoor heeft aangeschaft, zorgt er ook een beetje voor dat je nu veel meer van de knappe blondine te zien krijgt dan eigenlijk de bedoeling was. Maar dat maakt ook niet zo heel veel uit. De foto van Jessie ziet er ontzettend leuk uit en daar ging het Jessie dan ook om. En hoewel ze er misschien iets breder uit ziet dan je gewend was, is de knappe influencer nog steeds een ongelooflijk knappe dame om te zien. Dat zal ook voorlopig nog niet veranderen.

Lees ook: Foto: Jessie Jazz Vuijk laat rondingen zien in doorzichtig jurkje
Jessie Jazz Vuijk verhult grote vormen in klein topje

Zoals je op de foto kan zien probeert Jessie Jazz Vuijk in haar kleine topje wel hele grote vormen te passen. Dat lukt echt net aan  en levert dus deze uitpuilende foto op. Maar toch staat het Jessie hartstikke goed, dit witte topje. Het valt te hopen dat na de zwangerschap, als het van Jessie langzaam weer naar de oude staat veranderd, dat het topje nog steeds zo goed staat en dat ze er hopelijk niet in zwemt. Dat zou een beetje jammer zijn, aangezien ze er nu juist zo leuk uit ziet. De tijd zal het uit moeten gaan wijzen.
De ballonnen van Jessie Jazz Vuijk lijken met de dag groter te worden

Het is net alsof er iemand naast staat met een pompje, want de vrouwelijke vormen van Jessie Jazz Vuijk lijken met de dag groter te worden. Misschien komt het door haar zwangerschap en misschien fotografeert ze wel gewoon vanuit hele slimme hoeken. Jessie weet in ieder geval altijd de meest prachtige kiekjes te schieten waar haar ballonnen het voortouw nemen. Die staan altijd het meest prominent op het plaatje. Dat is ook niet zo gek, je moet namelijk leiden met je sterke kanten.
Jessie Jazz Vuijk deelt meest favoriete zomerse pakjes

Ondanks haar zwangerschap gaat Jessie gewoon door met het maken van spannende foto’s in verleidelijke outfits. Dat is een uitermate goed idee, want het levert allemaal mooie plaatjes op, zoals die hierboven. In haar post op Instagram laat Jessie zien welke zomerse outfits dit jaar tot haar favoriete behoren. En daar zitten een aantal hele verleidelijke pakjes tussen. Met haar spannende outfits laat Jessie Jazz Vuijk ieder mannenhart sneller kloppen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!