Foto: Jennifer Hoffman geeft interessant inkijkje tijdens modellenwerk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman gaf ons onlangs een blikje in de wereld van de echte modellen. En ze hebben het er maar zwaar mee.

Jennifer Hoffman is weer lekker actief op Instagram! De blonde actrice houdt haat volgers dagelijks op de hoogte met de meest sappige kiekjes en vind het dan stiekem ook heel leuk om uren te scrollen op de app, gaf ze toe. Maar met bijna 2 ton volgers is het natuurlijk ook wel de bedoeling dat je een beetje actief bent, want anders gaan je volgers omlaag. Maar bij deze blondine is dat nog zeker niet het geval, in tegenstelling zelfs, want haar volgers groeien met de dag! Waar Jennifer normaal de mooiste kiekjes en de vrolijkste en grappigste video’s weet te plaatsen, lijkt het nu een donkere kant op te keren. Jennifer deelt opeens wel heel opvallende en schokkende beelden. Wees dus gewaarschuwd.

Jennifer Hoffman toont harde waarheid van modellenwereldje

Onlangs gaf Jennifer Hoffman namelijk beelden vrij van de stiekeme snoeiharde waarheid van het modellenleventje. Wie dacht dat het 15 minuutjes poseren was en weer weg, had het mis. Sterker nog, je bent er al gauw een hele dag aan kwijt, zien we door deze ’time lapse’ van Jennifer. Zij laat namelijk via een versnelde video zien, hoe ze zelf het aanpakt. En model staan is heel veel poseren, totdat je de perfecte foto hebt. Ook zien we dat de blondine veel van outfit veranderd, van positie en zelfs van gezichtsuitdrukking. Het moet ècht precies de perfecte foto’s worden. En dat kan soms nog flink ingewikkeld zijn, als je de hele dag al aan het shooten bent. Maar gelukkig, lijkt alles gelukt uiteindelijk, en zien we Jennifer wellicht misschien wel binnenkort in een tijdschrift in de winkel liggen? Voor welk tijdschrift of site zou deze shoot zijn? Misschien zien we de blondine binnenkort wel in de Linda!

Lees ook: Foto: Vrijgevige Jennifer Hoffman ontdoet zich van rokje

Jennifer Hoffman deelt spannende foto vanuit bad

Onlangs deelde Jennifer Hoffman een wèl hele opvallende foto op Instagram. Ze liet namelijk zien hoe ze nou ècht haar zondag spendeerde. En dat zag er flink relaxend uit, als we de foto moeten geloven. Jennifer hoeft net zoals heel Nederland natuurlijk lekker niks op de zondagen, dus besluit daar dan ook optimaal gebruik van te maken. Ze deelt namelijk een foto vanuit bad! De blondine is kennelijk niet bang voor enig kritiek of andere negatieve reacties, en besluit om gewoon lekker te doen waar ze zelf zin in heeft. En dat is lekker in bad zitten, en poseren voor de foto en het op Instagram gooien. Dit is echt Jennifer haar “Sunday mood“, Zoals ze het zelf prachtig verwoordt. Met een flink sopje en zonnestralen in haar gezicht poseert ze volop voor deze foto. Door welke gelukkige zou deze foto gemaakt zijn? Heeft Jennifer een spannende fotosessie geboekt met een privéfotograaf toevallig?

Lees ook: Foto: Jennifer Hoffman staat doodsangsten uit in vreemd bed

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.