Foto: Vrijgevige Jennifer Hoffman ontdoet zich van rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman geeft haar volgers een leuk verhaaltje via Instagram. En wie weet kan de actrice iemand nog heel blij gaan maken.

Jennifer Hoffman deelt via Instagram verschillende foto’s van haar rokje. De actrice laat haar eigen mening weten over het kledingstuk, en zet later nog een volger van haar even op zijn plek. Niet sollen met Jennifer Hoffman!

Jennifer Hoffman openhartig over miskoop

Jennifer Hoffman deelde onlangs verschillende foto’s van een wel heel apart rokje via Instagram. De blondine gaf toe dat dit een verschrikkelijke miskoop bleek te zijn, van een aantal jaar geleden. Op de foto is te zien hoe de actrice voor de spiegel poseert met het rokje aan. Maar achter dit rokje blijkt een heel verhaal te zitten, want hij viel toch niet zo in de smaak als wat Jennifer gedacht had. Ze opent het mooie verhaal met dat ze even eerlijk moet zijn met haar volgers. Vervolgens benadrukt Jennifer dat ook zij wel eens een ‘miskoop’ doet. Haar gezicht op de foto zegt eigenlijk al genoeg. Hierna gaat het al snel bergafwaarts.

Jennifer geeft gedragen kleding weg

Jennifer benadrukt namelijk dat ze deze rok maar liefst één keer heeft gedragen in drie jaar tijd. Je hoort het goed ja, in drie jaar, één keer. Dat is dus bar weinig. Wel geeft ze toe het een prachtige rok te vinden. Maar Jennifer, als je hem zo prachtig vindt, waarom draag je hem dan niet? Jennifer zegt dus dat ze de rok 99 keer te weinig heeft gedragen als dat ze voor zich had genomen. Maar, voor haar volgers is dit een kans! Want wat Jennifer hierna aankondigt, zou voor verschillende volgers van de actrice nog wel eens goed uitkomen. De blondine wilt namelijk deze rok gaan weggeven. “Iemand die hem wel minimaal 99x aan gaat doen, aan iemand die misschien wel denkt; “Wow, ik heb nog nooit zo’n mooie rok gehad”. Wie kan Jennifer blij maken met dit kledingstuk?

Jennifer Hoffman zet volger op zijn plek

Dat Jennifer Hoffman erg actief is op Instagram, is voor niemand meer een verrassing. Maar daarbij komt ook kijken dat je soms kritiek over je heen krijgt. Zo ook deze keer. Jennifer plaatste namelijk een foto waarin ze het volgende zei; “Eindelijk weer tijd om even lang te douchen, en mijn haar te wassen“. Bij vooral het eerste gedeelte van de zin werden sommige volgers al geïrriteerd. Zo kreeg ze dan ook een antwoord op haar bericht: “Lang douchen = slecht voor klimaat“. Jennifer is dus slachtoffer geworden van de ‘woke’ mensen. Althans, het is wel waar, maar Jennifer lijkt er een beetje genoeg van te krijgen. Zo reageert de blondine terug; “Sorry, ‘lang douchen’ in moeder-taal is “niet alleen snel je oksels gewassen”. Jennifer Hoffman reageert dus met een kleine verontschuldiging naar de volger. Zou deze gemeend zijn, of een beetje sarcastisch. Ze kan nou eenmaal niks meer online zetten, waar de actrice geen kritiek op krijgt. Tegenwoordig is er wel altijd wat. Maar Jennifer lost dit simpelweg op met een verontschuldiging. Is dit goed gehandeld van de actrice?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!