Foto: Jennifer Hoffman staat doodsangsten uit in vreemd bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman heeft de schrik van haar leven gehad. In de trein moet ze even bijkomen van een nacht vol doodsangsten. 

Jennifer is op reis naar Schotland, daar moet ze namelijk opnames maken. Maar dit doet de prachtige blondine natuurlijk niet te voet. Dus heeft Jennifer een kaartje geregeld voor de trein die vanuit Londen gaat. Eenmaal onderweg ligt ze in haar treincoupé te fantaseren over gruwelijke moordcomplotten, die als je de films moet geloven altijd in nachttreinen plaatsvinden. Dat Jennifer nog in zo’n wagen durft te slapen is een wonder. Toch lijkt ze het er op te wagen en probeert ze veilig de nacht door te komen. Alleen doet Jennifer uiteindelijk geen ook dicht.

Lees ook: Foto: Vrijgevige Jennifer Hoffman ontdoet zich van rokje

Jennifer denkt aan een rustige nacht te kunnen beginnen

Aan het begin van de avond denkt Jennifer nog een beetje rustig te kunnen slapen. Ze denkt alvast aan het nieuwe land waar ze de volgende ochtend in wakker zal worden. Maar het gaat allemaal net  iets te makkelijk. En even later heeft  Jennifer er zelf voor gezorgd dat slapen er voorlopig niet in zit.

Jennifer heeft morbide gedachtes in bed

Plotseling schiet er bij Jennifer een beetje een morbide gedachte te binnen. Wat nou als ze in haar slaap vermoord wordt? Jennifer heeft duidelijk te veel horror films gekeken de laatste tijd. Natuurlijk heeft de prachtige actrice de gedachte ook net voor het slapen gaan. Dat is de slechtste tijd om zo’n gedachte te hebben, omdat slapen daarna ook moeilijk gaat. En dat blijkt. Jennifer ligt namelijk nog wel even wakker.

Jennifer maakt een zeer goed punt

Maar de angsten van Jennifer zijn niet helemaal ongegrond. In films en series is het namelijk altijd zo dat er iets ergs gebeurt in de nachtwagon van een trein. Terwijl nietsvermoedende passagiers liggen te slapen, slaat het noodlot vaak toe. Het houdt Jennifer in ieder geval al langer bezig dan ze had gehoopt.

Zit Jennifer in spannende film?

De paranoia begint aardig binnen te komen bij Jennifer, die zich afvraagt of ze niet in een spannende film terecht is gekomen. Maar niets is minder waar, Jennifer zit echt in een nachtelijke trein met mogelijk een moordenaar om elke hoek.

Uiteindelijk besluit Jennifer om ervoor te gaan

Na lang nadenken besluit Jennifer om de gok dan toch maar te wagen en haar ogen te sluiten. Misschien zit de trein wel vol gevaren, maar Jennifer gaat zich daar niet zorgen om maken. Het enige waar Jennifer aan denkt is haar ogen sluiten en welverdiend een dutje doen.

Jennifer Hoffman wenst iedereen een goede nacht

Nog één foto dan om het af te leren. Jennifer wenst met haar laatste foto iedereen een fijne nacht toe. Wat is ze toch ook een lieve vrouw. En nadat ze iedereen welterusten heeft gewenst, sluit Jennifer dan eindelijk haar vermoeide ogen en valt ze voldaan in slaap.

Jennifer overleeft avond van haar leven

De volgende ochtend volgt er goed nieuws: Jennifer heeft de avond overleefd. Ze deelt haar ochtendritueel met haar volgers en laat weten dat alles goed met haar gaat. Gelukkig maar, want anders zou je nu zonder de knappe blondine moeten. En dat zou eeuwig zonde zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...

Video: Yvonne Coldeweijer is overal afgevallen behalve bij haar enorme melkzakken

Yvonne Coldeweijer is sinds haar bevalling maar liefst 22 kilo afgevallen! Op een andere plek draagt ze zo te zien nog wél wat extra gewicht met zich mee...

Foto: Marlijn Weerdenburg blijkt zeer close met oplichter Wie Is De Mol?

Marlijn Weerdenburg heeft een intieme foto geplaatst met opvallend bijschrift over déze oplichter uit Wie Is De Mol?