Foto: Jade Anna laat volgers watertanden in klein glimmend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige influencer Jade Anna weet haar volgers positief te verrassen met een glimmend pakje, waarin haar lichaam perfect uitkomt. 

Jade Anna draagt piepklein pakje

Influencer Jade Anna houdt er wel van om af en toe een spannend pakje aan te trekken. En dat doet ze natuurlijk allemaal om haar volgers een beetje tevreden te houden. De beeldschone blondine heeft ook nog eens weinig moeite met het maken van zulke verleidelijke foto’s. Het enig dat Jade Anna hoeft te doen is goed bepalen welke outfit ze aan gaat trekken voor de foto. De rest komt vaak vanzelf wel goed. En Jade Anna haar keuze in kleding is fenomenaal. De knappe blondine heeft nu ook weer een bijzonder, maar klein pakje gekozen om een foto in te maken.

Lees ook: Foto: Jade Anna trekt bovenstukje van haar lichaam af

Jade Anna trekt flink de aandacht met glimmend bovenstukje

Als influencer moet je er altijd voor zorgen dat je in het middelpunt van de aandacht staat. Maar Jade Anna neemt dat wel heel erg letterlijk. De knappe blondine heeft namelijk een ongelooflijk glimmend topje aangetrokken. Je moet wel blind zijn als je dit niet kan zien. Nu ben je waarschijnlijk sowieso al blind als je niet omkijkt wanneer de knappe Jade Anna voorbij loopt. Maar nu wordt het al helemaal onmogelijk om haar te missen. Het weerspiegelende topje staat Jade Anna dan wel weer heel goed. Het zit goed strak, waardoor haar prachtige lichaam, waar Jade Anna ook flink aan heeft gewerkt, goed uit de verf komt. Met een outfit als deze kan het eigenlijk niet meer stuk voor Jade Anna. De knappe blondine maakt zichzelf ontzettend populair door het delen van dit soort kiekjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Van glitter naar stoer met de spannende outfits van Jade Anna

Nu droeg ze eerst nog een glimmend topje, maar niet veel later besluit Jade Anna dat ze toch wel wat stoers aan wilt trekken en dus komt ze uit bij de outfit hierboven. Jade Anna ziet er inderdaad een stuk gevaarlijker uit dan voorheen met al dat zwart en dat leren jasje. Het heeft wel iets spannends natuurlijk. Jade Anna ziet er in haar verleidelijke kleding in ieder geval niet minder verleidelijk uit. Sterker nog, in haar spannende zwarte outfit komt de knappe influencer juist een beetje extra verleidelijk over.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna switcht tussen verleidelijk en lief voor de foto

Je kan wel zien dat Jade Anna vaker voor de camera gestaan heeft. De knappe blondine poseert met gemak en laat zo een andere gezichtsuitdrukking zien. Zo gaat haar gezicht op de foto hierboven van verleidelijk naar heel erg lief. En beide blikken zijn natuurlijk enorm leuk om te mogen zien. Natuurlijk is een verleidelijke Jade Anna altijd fijn om naar te kijken, maar de blondine heeft ook een van de meest lieve lachjes die je ooit hebt gezien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...