Foto: Jade Anna trekt bovenstukje van haar lichaam af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Jade Anna heeft een bovenstukje aan dat niet helemaal goed zat. En dus trekt ze het verleidelijk van haar lichaam af. 

Jade Anna heeft ontzettend verleidelijk topje aan

De prachtige blondine heeft een talent voor het maken van verleidelijke foto’s. Dat kan je ook wel zien als je een paar minuten door haar social media gaat. De influencer heeft natuurlijk ook wel baat bij het maken van foto’s die zoveel mogelijk hits opleveren. Dus dan moet je ook wel een klein beetje verleiden. Dat is dus precies wat Jade Anna met haar nieuwe topje doet. Het kleine stukje stuf verhult nauwelijks de prachtige vormen van de aantrekkelijke dame. Maar toch besluit Jade Anna om het kiekje net even wat verleidelijker te maken en haar topje omlaag te trekken. En dat zag er natuurlijk zeer spannend uit!

Lees ook: Foto: Jade Anna laat ronde achterzijde zien na jaar lang trainen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna trekt topje verleidelijk naar beneden

Ondanks dat het topje al bijna niks verhulde van het prachtige lichaam van Jade Anna, wist ze de foto nog net even een stukje verleidelijker te maken door haar topje omlaag te trekken. Daardoor werden de prachtige vormen van de blondine nog net even een beetje extra zichtbaar, wat ervoor zorgde dat ze nog veel meer mensen blij wist te maken met haar ontzettend spannende foto. Jade Anna kijkt ook nog eens ontzettend verleidelijk in de camera om haar foto nog een klein beetje extra kracht bij te geven. Ze zet zelf bij de foto dat ze in April liever in een tropisch oord staat dan in Nederland in haar winterjas. En als dat dit soort foto’s oplevert, dan kan je het alleen maar eens zijn met zo’n uitspraak. Jade Anna fantaseert nog even door naar meer tropische bestemmingen en vooral welke pakjes ze daar zal gaan dragen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna poseert languit voor verleidelijk kiekje

Er zijn aan haar foto’s te zien twee dingen waar Jade Anna enorm van houdt, namelijk weinig kleding en warme landen. Dat zie je continu terug op de social media van de knappe blondine. Ook op de foto’s hierboven is het terugkerende thema goed te zien. Hoewel Jade Anna niet bepaald op een logische plek is gaan liggen, ziet het er wel naar uit dat ze enorm ontspannen is. Ze is duidelijk op haar gemak. En dat terwijl ze in haar kleine en strakke pakje een super spannend plaatje neerzet. Dat is ook iets waar Jade Anna erg goed in is, dat verleiden. Met elke foto die ze maakt probeert de blonde influencer haar publiek te doen smelten. En met de hitte die van haar recente foto’s afkomt, lijkt dat ook gewoon erg goed te lukken. Jade Anna weet in ieder geval haar volgers een mooie dag te bezorgen met deze foto’s. En dat is voor Jade Anna eigenlijk al meer dan voldoende.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...