Foto: Influencer Danique Hosmar propt haar lijf in geweldig strak badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar heeft het voor elkaar gekregen haar hele lijf in een erg klein badpakje te proppen. Het resultaat is verbluffend…

Danique Hosmar poseert uitgebreid in knellende outfit

De mega sportieve Danique Hosmar heeft zichzelf weer eens volledig overtroffen. Het is al wel duidelijk dat de influencer het erg leuk vindt om te bewegen en te sporten, en dat zoveel mogelijk elke dag. Het resultaat van deze sportsessies mag er dan ook zeker wezen, want Danique heeft een prachtig waar menig mens jaloers op is. Toch is het natuurlijk niet allemaal zo makkelijk als dat het lijkt om zo een te onderhouden. Danique Hosmar sport en beweegt enorm veel en gaat zelfs haar eigen grenzen over. Net zoals op onderstaande video waarin ze ineens in een badpakje in het gras staat. Het is duidelijk geen mooi weer dus dat wordt een koude bedoeling voor Danique. Het scheelt dat de blondine enorm positief ingesteld lijkt te zijn, want ze straalt aan alle kanten op de video. Zo poseert Danique uitgebreid met haar blote voetjes in het gras en ze doet zelfs een dansje om te laten zien hoeveel zin ze er wel niet in heeft.

Danique Hosmar springt charmant in het ijskoude water

Na de uitgebreide poseersessie van Danique Hosmar kan ze er natuurlijk niet meer onderuit. Haar Instagram volgers verwachtten uiteraard dat Danique niet alleen in een badpakje gaat rond lopen paraderen, maar dat ze ook lekker gaat zwemmen. Al zat het misschien niet zo lekker worden als Danique eerst dacht. Zo verwachtte de blondine misschien wel dat de zon hartstikke hard zou gaan schijnen en dat ze in een lekker verwarmd zwembadje zou springen. Niks is minder waar voor Danique, want het is hartstikke bewolkt en het zwembad heeft waarschijnlijk nog heel koud water. Dat is vaak zo bij buitenzwembaden. Toch kan Danique niet stoppen met lachen, en met een charmante duik gaat ze zo het water in. Het lijkt erop dat Danique slechts één baantje zwemt en dan super snel het zwembad uitklimt. Misschien was het toch iets te koud voor de influencer. Gelukkig zijn de beelden wel erg leuk, en daarbij helpt het mega strakke badpakje van Danique natuurlijk ook mee.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar showt haar lijf in nietsverhullend setje 

Danique Hosmar filmt zichzelf van boven in strak setje

Het lijkt er sterk op dat Danique Hosmar in een week meer sportkleding aan heeft, dan dat ze normale vrijetijdskleding draagt. De blondine is maar weinig te spotten in een bedekte outfit. Nu vindt niemand dit natuurlijk erg want Danique Hosmar ziet er super goed uit in al haar sportoutfitjes. Het zou zo maar kunnen dat de lievelingskleur van Danique lichtblauw is, want daar wordt ze erg veel in gespot. Net zoals op onderstaande video waarin Danique zichzelf klaar maakt om te gaan hardlopen. Vervolgens filmt de influencer zichzelf van boven terwijl ze stoer door het bos rent met haar koptelefoon op. Als afsluiter doet Danique nog wat rek en strekt werk op een matje in haar tuin. Dat bewijst maar weer hoe lenig ze ook nog eens is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.