Foto: Hysterische Emma Wortelboer laat zich vrijwillig prikken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Emma Wortelboer heeft een hoop ervaring met s*****n, krijsen, slikken en hysterisch rondrennen. Geen wonder dat ze zich nu ook vrijwillig laat prikken. Laten we hopen dat ze ’t veilig doet…

Emma Wortelboer duikt op in kinderprogramma

Emma Wortelboer gooit het over een héél andere boeg! In tegenstelling tot haar andere programma’s, die vaak uitsluitend voor volwassenen geschikt zijn, zit Emma nu samen met Jurre Geluk in een show waarin ze zich opofferen voor de wetenschap. In ‘Steken en Prikken’ leert ze hoe het is om door wilde dieren geprikt of gestoken te worden. In het programma laten Emma Wortelboer en Jurre zich prikken en steken door de meest uiteenlopende beesten. Onder begeleiding van een expert ervaart het duo wat een beet van zo’n dier met je lichaam doet. Dat kan gevaarlijk zijn, en ook serieus pijn doen.

Emma’s grootste angst

In een interview heeft Emma verteld over het maken van het programma: ‘Ik ben gek op beestjes en diertjes, maar elke steek bracht angsten in mij naar boven waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.’ Emma was dus behoorlijk bang voor de wespen, egels en spinnen. We wisten echter niet dat de presentatrice überhaupt angsten had. Ze heeft namelijk al meerdere keren uitspraken gedaan die ophef hebben veroorzaakt. Zo vroeg ze Maarten van Rossum tijdens een uitzending ‘De Slimste Mens’ iets erg ongepasts en liep Thierry Baudet weg in een interview met Emma vanwege een verkeerde vraag.

Eerdere samenwerking Emma Wortelboer en Jurre Geluk

Emma Wortelboer is haar carrière gestart bij BNN Vara in het programma S*****n en Slikken. Hier had ze ook al werkzaamheden samen met Jurre Geluk, die ook op de BNN University zat. In het programma worden verschillende zaken waar vaak een taboe over heerst bespreekbaar gemaakt door jonge presentatoren en presentatrices. Zo heeft Emma bijvoorbeeld haar eigen rubriek genaamd ‘Emma’s Peepshow’. Hierin bespreekt Emma taboes rondom liefde en het menselijk lichaam. Emma en Jurre kunnen het goed met elkaar vinden en zijn zelfs bevriend. In de video hieronder van het vorige seizoen ‘Steken en prikken’ kun je zien hoe zo’n aflevering er ongeveer uit ziet:

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer beleeft weer hoogtepunt op live tv

Hysterische Emma Wortelboer tijdens het Songfestival

Emma is naast haar werk als presentatrice bekend geworden bij de rest van Nederland vanwege haar optreden bij het Eurovisie Songfestival in 2019. Emma Wortelboer deelde de jurypunten uit namens Nederland. Nadat bleek dat Nederland deze editie van het Songfestival had gewonnen kwam Emma opnieuw in beeld. Ze deed vreselijk hysterisch en schreeuwde het uit. Dat was zeker niet haar charmantste tv-moment. Deze schrikreactie met al die drama kan Emma goed gebruiken op het moment dat ze geprikt gaat worden in het nieuwe seizoen. Ze heeft dus alvast kunnen oefenen met toen Duncan Laurence het Songfestival won voor Nederland. De video van dit moment kun je hieronder bekijken:

Lees ook: Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!