Video: Thierry Baudet loopt boos weg bij Emma Wortelboer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op zoek naar een hele, hele vreemde manier om je zonnige lenteweekend te beginnen? Dan is dit filmpje met Emma Wortelboer en een zwaar geirriteerde Thierry Baudet verplichte kost! (beeld: BNNVARA)

Emma Wortelboer heeft een nieuw programmaatje: Emma’s motie van vertrouwen. Elke week komt ze bij De Vooravond langs met een filmpje waarin ze de lijsttrekkers van politieke partijen op een typische Emma-manier interviewt. Na Henk Krol was het de beurt aan Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Dat bleek een hilarische mismatch. De twee voelden elkaar niet bepaald aan, waarna Thierry abrupt opstond en wegliep. Het voorval werd gelukkig wel uitgezonden. Bekijk de video hieronder. Heerlijk ongemakkelijk!

lees ook: Hier heeft ‘slimste mens’ Emma Wortelboer NU zin in

Emma Wortelboer maakt Thierry Baudet boos

Had Thierry Baudet wel door wie hij tegenover (of eigenlijk achter) zich had zitten? Emma Wortelboer staat namelijk niet bepaald bekend om haar conventionele interviewtechnieken. Niets wat Emma Wortelboer doet is eigenlijk doorsnee. Dus ook haar vragen bij Emma’s Motie van Vertrouwen zijn dat niet. Dat stelde de FVD-leider niet op prijs. Hij had zich duidelijk voorbereid op een gevoelig gesprek over de zelfhaat van de gemiddelde Nederlander, lang vervlogen tijden en jeugdsentiment. Emma zag meer in een melig hak-op-de-tak vragenvuur. Logisch dat ze het nauwelijks twee vragen uithielden met elkaar!

Kleffe broodjes, slappe koffie

Thierry Baudet had er duidelijk zin in. Emma Wortelboer triggerde een gevoelig gespreksonderwerp bij Baudet door hem te vragen hoe hij zijn koffie het liefst drinkt. De politicus trok van leer over het failliet van de Nederlandse eet- en drinkcultuur. Op een kenmerkende, buitenaards poëtische manier probeerde hij het hoe en waarom achter onze kenmerkende slappe koffie en kleffe broodjes te ontleden.

Dit soort onderwerpen stonden duidelijk niet in het scriptje dat Emma in haar hoofd had, maar toen ze ondanks dat toch probeerde in te haken ging het mis. Toen de BNNVARA-presentatrice doorvroeg over die kleffe broodjes had Thierry er duidelijk al geen zin meer in. “Maar ligt dat dan aan de broodjes of aan het beleg?” Thierry gaf nog wel antwoord, maar was met zijn hoofd al bij de deur: “ik denk dat het een combinatie is.”

Thierry vindt Emma ‘hard’ en ‘flauwig’

Dat Emma Wortelboer niet dolgraag wilde instappen in Thierry’s achtbaan van emoties schoot de politicus in het verkeerde keelgat. Emma’s ietwat lacherige manier van doorvragen kwamen ‘hard’ en ‘flauwig’ op hem over. Geen haar op zijn hoofd die eraan dacht om nu nog open over zijn jeugd, vervlogen tijden en liefde te praten: “of je gaat veranderen, of we stoppen ermee.” We hebben Emma Wortelboer niet vaak met een mond vol tanden gezien, maar na deze waarschuwing kwam ze toch echt eventjes woorden tekort. Met een droge “tot kijk” trok Baudet de deur achter zich dicht…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten.