Foto: Emma Wortelboer beleeft weer hoogtepunt op live tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer is terug van weggeweest. De presentatrice beleeft een interessant hoogtepunt op live tv.

Het afgelopen jaar was weer een jaar vol hoogtepunten en dieptepunten. En daar kan je gelukkig lekker op terugkijken met de Nationale 2021 Test. Tijdens deze test vraagt presentatrice Emma Wortelboer naar de algemene kennis van het afgelopen jaar. En laat zij nou precies een van die hoogtepunten zijn. Kijk alleen al naar haar outfit die ze aan zal hebben tijdens de show. Dat is genoeg om alle dieptepunten van het jaar te doen vergeten.

Lees ook: Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst
Emma Wortelboer beleeft belangrijke hoogtepunten

Emma heeft zelf ook een aantal belangrijke hoogtepunten beleeft dit jaar. Die deelt ze dan ook allemaal in haar overzicht op Instagram. Een hoop van die hoogtepunten zijn ook wel belangrijk voor Emma, maar iets minder belangrijk voor de rest van Nederland. Voor Emma was een belangrijk hoogtepunt het meelopen achter de schermen bij het Eurovisie Songfestival. Daar mocht ze verslag doen live uit Ahoy. Voor Emma is het Songfestival sowieso een belangrijk evenement al sinds 2019. Voor als je jezelf afvraagt waarom dat precies is, dan moet je even door scrollen. Hieronder kan je namelijk Emma’s mooiste Songfestival moment bekijken.

Emma ging viral tijdens Songfestival 2019

Voor Emma is het Songfestival sowieso een belangrijk evenement. Dat is al zo sinds 2019, toen de beeldschone presentatrice viral ging bij de uitreiking van de punten. Voor wie het zich niet kan herinneren, Emma werd nogal enthousiast toen de punten voor Nederland dat jaar bekend werden. Het leverde een geweldige reactie op die zeker als het moment van dat jaar gezien kon worden. Sindsdien heeft Emma een bijzondere band met het Songfestival.

Emma deelt leuke foto met mooie glimlach

Wat als het leukste Emma-moment van 2021 gezien kan worden is toch de leuke glimlach doe Emma deelde met haar volgers. Emma kan namelijk ontzettend lief lachen en glimlachen. Maar meestal verhult ze haar lach achter een pruillipje. Het is dus extra bijzonder als Emma haar parelwitte lach laat zien aan haar volgers. Daarom was het voor hen ook het mooiste moment van het jaar. Emma is sowieso een dame die kan betoveren met haar prachtige lach, en natuurlijk met de rest van haar prachtige , dus het is niet gek dat ze dit zelf ook als een van haar meest mooie momenten ziet.

Emma deelt binnenkort op televisie de hoogtepunten van 2021 in spannende quiz

Emma is dus binnenkort te zien op televisie met de Nationale 2021 Test. Daarin test ze de kennis van Nederland over het afgelopen jaar. En dat doet ze natuurlijk in de meest prachtige outfit die je ook boven aan dit artikel hebt kunnen zien. Emma is de perfecte keuze voor dit programma, omdat ze natuurlijk zelf ook regelmatig een hoogtepunt is in de ogen van televisiekijkend Nederland. Bij de Nationale 2021 Test zal je dus optimaal kunnen genieten van Emma en haar presentatie talenten. En dat wil toch iedereen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...