Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?

Emma Wortelboer beantwoordt alle vragen in Boerderij van Dorst

In het programma verwelkomt Raven van Dorst (de nieuwe naam van Ryanne van Dorst) verschillende BN’ers om te komen helpen op de boerderij. Hier wilt Raven zo veel mogelijk zelfvoorzienend kunnen leven. Raven’s collega’s komen helpen met het opknappen van de boerderij, groente en fruit telen, oogsten en nog veel meer. Tijdens het bezoek vraagt Raven de BN’ers het hemd van het lijf, en we weten allemaal dat van Dorst geen filter heeft. Dat komt bij de vaak openhartige Emma Wortelboer héél goed uit!
Van Dorst nodigt interessante gasten uit op de boerderij

In de eerste aflevering hebben we al kunnen zien hoe Martien Meiland (van Chateau Meiland) en Caroline van der Plas (politica) helpen bij het opknappen van de boerderij. De volgende aflevering gaan Emma Wortelboer en Maarten van Rossum verder waar de andere BN’ers zijn gebleven. Een interessante combinatie: Emma is 24 jaar en een beetje gek en van Rossum is 77 en ook een beetje gek, maar op een andere manier. Binnenkort is er ook nog een aflevering te zien met Eva Jinek.

Lees ook: Stefano Keizers redt huilende boerin Annemiek van ondergang Expeditie Robinson

Emma Wortelboer helpt wél een handje mee in Boerderij van Dorst

We weten van Emma Wortelboer dat ze een open boek is, maar Raven van Dorst zoekt qua vragen en gespreksstof altijd het randje op. In de aflevering helpt Emma Raven met het opzetten van een kas en een vogelverschrikker terwijl Maarten van Rossum lekker op z’n stoel blijft zitten. De vragen van Raven leveren, zoals verwacht, interessante gesprekken op. Zo worden er persoonlijke verhalen gedeeld en wordt er ook veel gelachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.