Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?

Emma Wortelboer beantwoordt alle vragen in Boerderij van Dorst

In het programma verwelkomt Raven van Dorst (de nieuwe naam van Ryanne van Dorst) verschillende BN’ers om te komen helpen op de boerderij. Hier wilt Raven zo veel mogelijk zelfvoorzienend kunnen leven. Raven’s collega’s komen helpen met het opknappen van de boerderij, groente en fruit telen, oogsten en nog veel meer. Tijdens het bezoek vraagt Raven de BN’ers het hemd van het lijf, en we weten allemaal dat van Dorst geen filter heeft. Dat komt bij de vaak openhartige Emma Wortelboer héél goed uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Raven van Dorst (@ravenvandorst)

Van Dorst nodigt interessante gasten uit op de boerderij

In de eerste aflevering hebben we al kunnen zien hoe Martien Meiland (van Chateau Meiland) en Caroline van der Plas (politica) helpen bij het opknappen van de boerderij. De volgende aflevering gaan Emma Wortelboer en Maarten van Rossum verder waar de andere BN’ers zijn gebleven. Een interessante combinatie: Emma is 24 jaar en een beetje gek en van Rossum is 77 en ook een beetje gek, maar op een andere manier. Binnenkort is er ook nog een aflevering te zien met Eva Jinek.

Lees ook: Stefano Keizers redt huilende boerin Annemiek van ondergang Expeditie Robinson

Emma Wortelboer helpt wél een handje mee in Boerderij van Dorst

We weten van Emma Wortelboer dat ze een open boek is, maar Raven van Dorst zoekt qua vragen en gespreksstof altijd het randje op. In de aflevering helpt Emma Raven met het opzetten van een kas en een vogelverschrikker terwijl Maarten van Rossum lekker op z’n stoel blijft zitten. De vragen van Raven leveren, zoals verwacht, interessante gesprekken op. Zo worden er persoonlijke verhalen gedeeld en wordt er ook veel gelachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...