Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Olivia Cooke laat rode delen van lichaam zien

House of the Dragon-actrice Olivia Cooke is erg populair op haar sociale media. Daar deelt ze dan ook geregeld foto’s en video’s van zichzelf. Deze keer plaatste ze een aantal foto’s van een draaidag van de HBO serie House of the Dragon, de opvolger van Game of Thrones. Op de foto’s is te zien dat ze samen met haar collega’s op een kasteelmuur staat te genieten van de zon. Op de laatste foto laat ze het resulaat zien van die dag. Ze is namelijk verbrand op haar schouder in de vorm van haar House of the Dragon-jurk. Oeps!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Cooke (@livkatecooke)

Olivia Cooke steelt de show in knalrode jurk

Olivia Cooke is een prachtige vrouw en ze is niet bang om dat te laten zien. In een foto die ze onlangs plaatste op haar sociale media laat ze dan ook haar pracht en praal zien aan de camera en haar volgers. Op de kiekjes die ze deelde met haar fans heeft ze een geweldige rode jurk aan die erg mooi langs haar lichaam valt. De stof lijkt super zacht en comfortabel. Olivia kijkt op alle foto’s erg verleidelijk naar de camera. Behalve op één foto. Op de laatste slide doet ze namelijk lekker gek en trekt ze een raar gezicht die ze van onderaf fotografeert. Ondanks dat de actrice een pracht plaatje is om naar te kijken, durft ze ook haar lelijke kant te laten zien aan haar volgers. Dat wordt door haar fans ontzettend gewaardeerd, want Olivia krijgt alleen maar positieve reacties onder haar foto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Cooke (@livkatecooke)

Olivia Cooke doet raar op internet

We hebben intussen wel vastgesteld dat Olivia Cooke een prachtige actrice is met een wonderschoon lichaam. Ze is niet bang om zichzelf te laten zien op haar sociale media en doet af en toe lekker gek. Soms zit zo’n gekke bek verstopt achter andere foto’s in een post, maar soms staan ze ook gewoon op haar Instagram pagina waar iedereen ze kan zien. Dat is in het geval van deze foto ook zo. Acteurs en actrices moeten af en toe met allemaal stipjes op hun gezicht op de foto. Dat is voor CGI. Zo kunnen de makers alle bewegingen en spiertrekjes van het gezicht volgen om het beste resultaat te krijgen. Olivia moest ook op de foto met al die stipjes op haar gezicht. Alleen zijn het geen normale foto’s, nee het zijn wederom weer rare gezichten die ze trekt. Of dit moest voor de CGI weten we niet, maar het resultaat is om van te gieren. In het bijschrift schrijft ze: “Het spijt me voor degenen die moesten animeren met dit als referentiemateriaal!”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Cooke (@livkatecooke)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!