Foto: Hélène Hendriks verleidt Merel Ek met kiekje in de duinen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks deelt een foto waar Vandaag Inside-collega Merel Ek helemaal wild van wordt!

Hélène Hendriks deelt speciale ’throwback’-foto

De onvoorwaardelijke liefde van Hélène Hendriks voor haar lieve Bobbie deelt ze maar al te graag met haar volgers! Op zo’n 80 procent van haar Instagram-foto’s poseert ze samen met haar hond. Aangezien Hélène sowieso spaarzaam is op Instagram, recyclet ze ook wel eens een kiekje. Ook nu deelt de blonde presentatrice een foto uit de oude doos, waarop Bobbie nog een puppy is. Veel volgers reageren vol lof op het kiekje vanuit de duinen. Eén volger houdt het bijna niet meer na het zien van dit zoete plaatje: Merel Ek! Deze collega van Hélène bij Vandaag Inside reageert verliefd met hartjesogen! Zouden deze gelden voor de puppy, of voor Hélène zelf?

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks klapt uit school over lekkerste interviewpartner

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks is smoorverliefd op vriend

Hélène Hendriks (42) is gelukkig in de liefde, dat laat ze weten aan tijdschrift Libelle. Normaal gesproken laat ze niet veel los over haar privéleven. “Dat is niet omdat ik daar zo nodig heel geheimzinnig over wil doen”, laat Hélène weten. “Maar ik ben met iemand die er helemaal niet op zit te wachten in de publiciteit te komen. Dus ik wil er niet veel meer over zeggen dan dat ik gelukkig met hem ben.” Zo gezegd, zo gedaan! De twee hebben namelijk al een langere periode een relatie, maar Hélène houdt voet bij stuk want tot heden heeft nog geen enkele foto gedeeld met haar vriend. De vriend van Hélène moet wel kunnen omgaan met het feit dat de presentatrice veel van huis is. “Soms heb ik wel het gevoel dat ik tekortschiet in sociaal opzicht. Maar ik weet ook dat mijn vrienden, familie en partner begrip hebben voor mijn keuzes”, zegt Hélène. Of de twee ooit gaan trouwen en het huwelijksbootje instappen dat moet nog blijken.

Lees ook: Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks krijgt riant salaris van Talpa en ESPN

De vriend van Hélène Hendriks moet zijn vriendin, die een échte workaholic is, in de avonden vaak missen. Toch krijgen ze daar iets voor terug: een flink salaris bij werkgevers Talpa en ESPN! Wat Hélène Hendriks precies verdient is niet duidelijk, maar een bekende en geliefde tv-persoonlijkheid als Hélène zal ongetwijfeld niks te klagen hebben. Maar goed, ze moet er hard voor werken! Zo is ze te zien als tafelgast bij Vandaag Inside, en presenteert ze regelmatig HLF8 en lange avonden vol Europees voetbal bij Talpa, en komt ze ook voor ESPN elke week langs de velden in actie. Met haar riante salaris kocht Hélène in 2022 een villa van maar liefst 353 vierkante meter in het Brabantse plaatsje Bavel. Ze betaalde hiervoor een prijs van €1.425.000 met een hypotheek van €1.260.000. Ze heeft er dus meer dan anderhalve ton aan eigen geld in gestoken. Met zulke hypotheekkosten moet ze dame wel een flink salaris vangen van Talpa en ESPN!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...