Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

We kennen Hélène Hendriks allemaal. Er is dan ook haast geen slecht woord over haar te zeggen. Deze vrouw kan alles en ziet er ook nog eens prachtig uit! Wij snappen wel dat ook haar vrouwelijke aanbidders steeds meer uitspreken over wat ze van haar vinden. Hélène Hendriks, de vrouw die alles en iedereen kan krijgen.

Hélène Hendriks gaat diep door haar knieën voor harig beest

Wij gokken dat er een paar dingen zijn waar Hélène Hendriks haar leven voor zou geven. Onze eerste gok is sport. De prachtige dame is gek op sporten. Zo heeft ze op haar Instagram ergens nog een foto staan uit haar hockey tijd, waarin ze heel fanatiek was. Tegenwoordig zit ze als presentatrice bij HLF8 en kan ze uren babbelen over voetbal. Onze tweede gok is: de mannen van Vandaag Inside. Het gebeurt nou niet supervaak dat Hélène mag aanschuiven bij haar collega’s van de talkshow of andersom, maar wanneer het wel gebeurt, lijkt de chemie er vanaf te springen. De blondine lijkt het altijd ontzettend naar haar zin te hebben en de mannen genieten van zo’n prachtige vrouw aan tafel natuurlijk! Het derde waar Hélène sowieso haar leven voor zou geven is haar lieve hondje, Bobbie. Daar is geen twijfel aan. Regelmatig verschijnen er foto’s van de presentatrice samen met haar grote liefde op haar sociale media. Niet alleen Hélène is gek op haar hondje, ook haar volgers worden wild van de snoezige foto’s die voorbij komen. Onlangs plaatste de blondine weer een foto op haar Instagram samen met Bobbie. Ze is door haar knieën bij zijn bedje gezakt en de twee kijken elkaar lief en aandachtig aan. In het bijschrift zet ze dan ook: “Goed gesprek”, alsof ze met Bobbie aan het praten is. Wat is het toch schattig!
Vrouwelijke volgers Hélène Hendriks wagen kansje

De foto hierboven trekt veel aandacht van de volgers van de blonde presentatrice. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want deze mooie vrouw heeft een prachtig en lekker strak shirtje aangetrokken. Toch is dat niet de reden voor alle aandacht die ze krijgt voor de foto. Als je heel eventjes door de reacties scrollt zie je direct waar die allemaal wél over gaan. Bijna elke reactie gaat namelijk over de lieve Bobbie. Daarbij is ook bijna elk van die reacties een vrouw die het zegt. De vrouwelijke volgers van Hélène worden dus helemaal wild van het zien van hun lieve vriendje, Bobbie. Daarnaast zijn er ook een paar reacties die helemaal wild van iets anders worden. Nee, het is wéér niet Hélène. Er zijn een paar reacties die helemaal gelukkig worden van de ontzettend leuke, grote en zachte mand waar Bobbie in ligt. Gelukkig voor de blondine (Hélène, niet de hond) zijn er ook nog wat reacties die positief op haar reageren. Zo zegt iemand bijvoorbeeld: “Wat een mooie foto. Dat zegt wat over hoe je ook van binnen bent, prachtig!” Die kun je in je zak steken Hélène!

Helene Hendriks reacties hond

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!