Foto: Hélène Hendriks klapt uit school over lekkerste interviewpartner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De interview partners waar Hélène Hendriks het warm van krijgt zijn Dick Advocaat, Mario Been en Mark van Bommel. Maar met Peter Bosz had de knappe blondine helemaal geen klik. 

Hélène Hendriks heeft al veel mannen verslonden naast het voetbalveld

Als je denkt aan voetbal, dan denk je aan Hélène Hendriks. Tijdens haar werk als presentatrice of langs de lijn als verslaggeefster heeft Hélène al veel invloedrijke mannen voor haar microfoon gehad. Ze blikt graag even terug in een gesprek met FHM en reflecteert wie ze nu het leukste vond en wie ze echt verschrikkelijk vond. En daar staan een aantal verrassende namen tussen. Hieronder hebben we de leukste reacties van Hélène voor je neer gezet.

Lees ook: Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje
Wie interviewt Hélène Hendriks graag het liefst in de voetballerij?

Zelf heeft Hélène Hendriks daar nogal een vast antwoord op: “Wie ik graag interview? Het laatste jaar van Dick Advocaat was top”. En dat komt natuurlijk niet als een verassing. Iedereen die de interviews heeft gezien, weet dat de chemie tussen de twee wel goed zat.  “Hij is heel ontspannen, had alles meegemaakt, dus die schrikt niet zo snel. Dat waren gewoon leuke interviews.” vervolgt Hélène haar verhaal. Een andere legende die Hélène graag voor haar microfoon trok was Mark van Bommel: “Mark van Bommel was ook leuk. Hij maakte er echt een spel van. Die kon je ook enorm uitdagen en je scherp houden. Dat vond ik ook altijd leuk.” Hélène Hendriks heeft duidelijk een aantal favorieten als het gaat om het houden van interviews. Maar zijn er dan ook minder leuke gesprekken?

Waar ging het mis met Peter Bosz en Hélène Hendriks?

“Met Peter Bosz ging het allemaal wat moeizamer” vertelt de knappe blondine aan FHM. Moeizaam? Met Hélène? Dat levert nogal wat verbazing op. “Bosz was echt heel lastig, dat heb ik ook nog wel eens tegen ‘m gezegd. Dan denk je bijvoorbeeld dat zijn zin nog niet af was en dan was hij al klaar. Daar moest ik echt wel even aan wennen.” Gelukkig kwam Hélène er uiteindelijk wel uit, maar ze moest zich echt even aanpassen aan de manier van praten van Peter Bosz. Maar zo groeide de blondine wel in haar vak als presentatrice.

Het gaat vlot tussen Hélène Hendriks en Mario Been

Er is nog wel iemand waar Hélène Hendriks zeker waarde aan hecht tijdens interviews en dat is Mario Been, analist bij ESPN. Over hem zegt Hélène: “Wij hebben gewoon een beetje dezelfde humor. Dan is het soms niet helemaal serieus en dat vind ik gewoon leuk.” En dat leuke dat helpt Hélène enorm in haar werk. Het haalt de druk er af en zorgt ervoor dat ze zelf ook een beetje losser kom. “Het is natuurlijk ook gewoon entertainment, hè. We staan geen wereldproblemen te bespreken. Er mag wel een lach in en met Mario gaat het altijd heel vlotjes.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak