Foto: Hélène Hendriks houdt mannen op afstand met visgeur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft weer een leuke foto online staan. En daarmee maakt ze gelijk maar duidelijk waarom ze zo lang single is. 

Stinkend plaatje van Hélène Hendriks zorgt voor opschudding

Hélène Hendriks heeft maar weer eens online van zich laten horen. De knappe blondine plaatst niet al te vaak haar leuke foto’s op het internet, maar soms is een moment te leuk om niet te delen. Zo was Hélène op de markt. En daar moest ze zich natuurlijk even te goed doen aan een stukje vis. Blijkbaar vindt Hélène Hendriks dat hartstikke lekker, een stukje haring. Het verklaart wel waarom Hélène al zo lang single is. Als ze elk weekend zo’n lekker harinkje in haar mond stopt, dan durven de mannen niet meer dichtbij te komen. Maar de knappe presentatrice heeft het zo te zien in ieder geval naar haar zin.

Lees ook: Foto: Noa Vahle geeft voetbalfans een goedmakertje met Hélène Hendriks

Hélène Hendriks straalt in haar zomerse jurkje

Natuurlijk kan Hélène Hendriks in dit weer niet zomaar de deur uit. Ze moet daar wel wat leuks voor aantrekken. Ze besloot om een heerlijk vrolijk rood jurkje aan te doen. En dat was een goede keuze. Want op die manier was het heetste op straat niet de warme zonnestralen, maar het van Hélène Hendriks. Dat kon je in het strakke pakje namelijk prima zien. Terwijl Hélène genoot van haar stukje vis, genoten de mannen op de markt natuurlijk van de knappe blondine. En dat zag er bijzonder leuk uit. Hélène Hendriks mag best vaker dit soort spontane foto’s delen, want haar fans worden er helemaal wild van. Die kunnen geen genoeg krijgen van de knappe dame.

Hélène Hendriks blijft ontzettend mooie dame

Natuurlijk draait Hélène Hendriks al weer even mee in het mediawereldje, maar elk jaar lijkt de blondine er nog beter uit te gaan zien ook. De aantrekkelijke presentatrice heeft altijd wel een spannend pakje bij de hand om aan te trekken tijdens een uitzending. Ook lijkt haar allee maar knapper te worden. De combinatie van die twee zorgt ervoor dat Hélène Hendriks elke uitzending, of ze nou ergens te gast is of weer aansluit in de studio van VI, er ontzettend aantrekkelijk bijloopt. De verleidelijke dame is dan ook bijna te veel voor op televisie, maar vooralsnog lijkt alles gelukkig mee te vallen.

Wat wordt het volgende programma van Hélène Hendriks?

Nu HLF8 gestopt is, wordt het gissen naar het volgende programma van Hélène Hendriks. Ze heeft er zelf nog niks over los gelaten, en misschien weet ze het zelf ook nog niet helemaal, maar haar fans staan wel te trappelen om te weten waar ze haar als volgende in kunnen aanschouwen. Ongetwijfeld dat ze binnenkort weer een keer opduikt in een uitzending van VI om de heren daar het even lastig te maken met haar prachtige looks. Maar verder zal je geduld moeten hebben om te kijken waar Hélène Hendriks te zien zal zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!